ima li mesta za kritiku?

Jedan gest podelio javnost: Princu Hariju svet aplaudira, a Vilijama neprestano kude

9

Tviteraši su oštro osudili princa Vilijama. 

foto: Twiter printscreen
foto: Twiter printscreen

Prinčevi Vilijam i Hari sa svojim suprugama Kejt Midlton i Megan Markl zajedno došli ispred dvorca Vindsor i primili izraze saučešća od mnogobrojnih građana koji su se okupili kako bi odali počast pokojnoj kraljici Elizabeti.

 

Prema kraljevskim izvorima, princ Vilijam je lično pozvao Harija i Megan da im se pridruže u šetnji.

 

To je bilo njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon dugo vremena, a Hari je obožavatelje kraljevske porodice oduševio romantičnom gestom za svoju suprugu Megan.

 

 

Nakon što su pogledali cveće koje su Britanci ostavili za kraljicu i pozdravili se s ljudima, Hari je pred ulazak u automobil uradio nešto o čemu sada bruje tviteraši. Nakon što je slavna četvorka završila svoju šetnju i poslednji put mahnula okupljenima, princ Hari je krenuo brzo da otvori vrata automobila svojoj ženi.

 

 

Tviterašima nije promakao taj trenutak i sada ga hvale zbog toga, dok princa Vilijama kude jer nije uradio isto.

 

 

"Hari je otvorio vrata Megan, a Vilijam je samo ignorisao svoju ženu Kejt i ušao u auto kao da je nema, znam koga podržavam između braće", "Hari je otvorio vrata automobila za Megan i vratio se na drugu stranu kako bi ušao u auto. Moj tip gospodina", "Obožavam ih kao par", "Ako moj dečko ne bude takav, ni ne želim ga", "Iako postoje ljudi koji im otvaraju vrata, Hari je ipak otišao da otvori Meganina vrata. To je redovna stvar koju radi. Pravi džentlmen", neki su od komentara.

 

 

Jedan korisnik Tvitera je zaključio: "Primetite kako Hari dodiruje Megan, daje joj ljubav i podršku. Osim toga, držali su se za ruke gotovo sve vreme, otvorio joj je vrata automobila. Između njih je ljubav jaka. Vilijam i Kejt su udaljeni, nije pokazivao naklonost prema njoj."

 

 

makonda-tracker