ovo još niste čuli!

Bizaran život jednog od najpoznatijih parova sveta: Pribor za jelo je ZABRANJEN, a jedan ritual ne dele ni sa kim

0

Kako tvrde dobro upućeni izvori, milionerski život umnogome je uticao na ovaj poznati par, a one danas žive u mehuru i ponašaju se sve čudnije

foto: EPA/MICHAEL NELSON
foto: EPA/MICHAEL NELSON

Emisija Elen Dedženeres, nazvana po njoj jednostavno "Elen", ove godine je ušla u poslednju sezonu.


Nakon 19 sezona emizovanja, komičarka će reći "zbogom" emisiji koju obožavaju i publika i poznate ličnosti koje u njoj gostuju, dok zaposleni na televiziji verovatno jedva čekaju da joj vide leđa. Jedan od razloga za kraj emisije jesu česti skandali i pritužbe osoblja na ponašanje Elen Dedžener, a navodno je i njenoj supruzi i poznatoj glumici Porši de Rosi dosta takvog života i želi da se skloni iz sveta slavnih.

 

Elen se zaklela da će dati otkaz kako bi se preselile. Rekla je svim svojim prijateljima da se raduje što će se penzionisati – rekao je pre izvesnog vremena izvor blizak paru i dodao da se Porša oseća iznevereno jer Elen stalno odlaže kraj voditeljske karijere, zbog čega neki njihovi prijatelji veruju da ovaj brak neće potrajati još dugo.

 

Porša de Rosi, Elen Dedženeres
foto: EPA/ANDREW GOMBERT

Međutim, Elen je nedavno presekla, a ove godine su pronaše kupce za svoj luksuzni dom u Montesitu, gde su im komšije princ Hari i Megan Markl, Opra Vinfri i mnogi drugi slavni.


Često se u prošlosti spekulisalo da je brak Elen Dedženeres i Porše de Rosi u krizi, a one su navodno davale sve od sebe da ga održe – toliko da su se pomerile od realnosti.


Njihova svakodnevica daleko je od uobičajene, tvrde izvori bliski paru, a Elenino sve bizarnije ponašanje često preti da ponovo naruši njihov odnos.

 

Kako je pre izvesnog vremena pisao magazin In Touch, kako bi održale svoj brak, Porša i Elen imaju neobičajne rituale kao što su “zavet ćutanja” i “stroga pravila koja podrazumevaju da jedu rukama umesto priborom za jelo i izbegavanje da jedu s drugima”.


Izvor ovog lista tvrdi da par živi u “svom izolovanom svetu”, a navodno je Elen iz svog života isključila bliske prijatelje s kojima se družila godinama.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER


Elen i Porša su multimilionerke koje žive u mehuru. Gube kontakt s realnošću i sve su ekscentričnije — kaže izvor.


Navodno je to što Elen više uopšte ne zna kako je živeti realan život jedan od krivaca za njeno ponašanje prema osoblju na setu i, uopšte, u komunikaciji s drugima. Navodno je jednom prilikom primetila da joj se ne dopada veličina slova na ajfonu, zbog čega je lično pozvala Stiva Džobsa, vlasnika kompanije Epl, da mu kaže da ajfon mora da ima veći font, ispričala je jedna Elenina bivša saradnica.


Ona je takva. Nije ona neki demon. Jednostavno živi u neverovatno privilegovanom mehuru i nema dodir s realnim svetom — rekla je neimenovana saranica Elen Dedženeres.

 

 

makonda-tracker