godinama presrećni

"Moja INSPIRACIJA, tata moje dece, najbolji prijatelj..." Gej parovi koji dokazuju da je moguća VEČNA LJUBAV u Holivudu

1

Ko kaže da u svetu slavnih ne postoji prava ljubav? Ovi popularni parovi godinama su u brakovima koji ne samo što su skladni već iznova pokazuju da je i u surovom Holivudu moguće naći srodnu dušu...

foto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia    , Matt Barron/Shutterstock Editorial/Profimedia
foto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia , Matt Barron/Shutterstock Editorial/Profimedia

Vesti o razvodima najpoznatijih parova na planeti više nas ni ne iznenađuju — još od konzervativnih pedesetih, holivudske zvezde ulaze iz veze u vezu, iz braka u brak, iznova tragajući za pravom ljubavlju.

 

Neki, međutim, mogu da se pohvale time da su imali sreću da je nađu, a među njima su i zvezde koje su bile toliko hrabre, toliko zaljubljene i toliko slobodne da su pred celim svetom povikale da je osoba koju vole istog pola.

 

Godine prolaze, oni su izgradili porodice, a u svakoj prilici kada se pojave zajedno izgledaju srećno kao prvog dana. Ovo su samo neki od njih.

 

  • Elen Dedženers i Porša de Rosi

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Komičarka i voditeljka Elen Dedženers deklarisala se kao gej 1997. godine, nakon višegodišnjih spekulacija o njenoj seksualnoj orijentaciji. Nakon nekoliko veza, ona je konačno pronašla pravu — glumicu Poršu de Rosi, s kojom je od 2004. godine.

 

Od početka ljubavi, Elen i Porša spadaju u najpopularnije parove u svetu slavnih, a venčale su se u avgustu 2008. godine u svom domu na Beverli hilsu.

 

Komičarka i glumica su od tada nerazdvojne i, uprkos povremenim glasinama da im ne cvetaju ruže, iznova dokazuju da su jedna u drugoj pronašle ljubav za ceo život. Danas žive u luksuznoj vili, s četiri psa i tri mačke, a Porša je 2010. godine i zvanično svom prezimenu dodala Elenino.

 

  • Nil Patrik Haris i Dejvid Burtka

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Glumac Nil Patrik Haris, najpoznatiji po ulozi u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", zvanično je "izašao iz ormana" u novembru 2006. godine.


Srećan sam što mogu da odbacim sve tračeve i zablude i što sam ponosan što mogu da kažem da sam vrlo zadovoljan gej muškarac koji živi punim plućima — rekao je tada glumac.


On je sledeće godine prisustvovao dodeli Emi nagrada u društvu verenika Dejvida Burtke, a kasnije je par potvrdio da je u vezi. Štaviše, u intervjuu koji je dao Elen Dedženeres, Nil je otkrio da je s Burtkom od 2004. godine.


Par je 2010. godine saopštio da čeka blizance, zahvaljujući surogat majci, a u oktobru iste godine su ponosno podelili vesti o rođenju sina Gideona i ćerke Harper. Nil i Dejvid venčali su se 2011. godine u Italiji, a na slavlju je nastupio Elton Džon.

 

Glumci iznova jedan drugom javno pokazuju ljubav, a Nil je nedavno suprugu čestitao godišnjicu putem Instagrama.

 

Srećna godišnjica, Dejvide. Ti si moj glavni prioritet, moja neprestana inspiracija, tata moje dece, moj najbolji prijatelj. Izlazak s tobom pre 17 godina? Najbolja. Odluka. Ikad. Hvala ti za ljubav, smeh i život. TI si najbolji — napisao je glumac.

 

  • Elton Džon i Dejvid Furniš

 

Elton Džon
foto: Profimedia

Živa legenda britanske i svetske muzike Elton Džon započeo je vezu s filmadžijom Dejvidom Furnišom sada već davne 1993. godine. Nakon što je u Britaniji stupio na snagu Zakon o istopolnim zajednicama 2004. godine, Elton Džon i njegov partner bili su među prvima koji su ozvaničili svoju vezu na ovaj način, a 2014. godine se i venčali.

 

Par ima dvojicu sinova: Zakarija i Elajdžu, koje je na svet donela ista surogat majka, s tri godine razmaka.


Elton Džon je, inače, kum desetoro dece, a među njima su Bruklin i Romeo Bekam, Demijan Harli i druga deca više poznatih ličnosti.

 

  • Sara Polson i Holand Tejlor

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Iako razlika u godinama između njih iznosi čak 32 godine, poznate glumice to ne vide kao problem i godinama spadaju u najzaljubljenije parove u svetu slavnih.


Kako smo se upoznale... To je jako duga priča koja je počela davno kada sam bila u vezi s drugom osobom. Upoznale smo se na humanitarnoj večeri i odmah smo "kliknule" — prisetila se Sara jednom prilikom.


Par je u vezi od 2015. godine, a Polsonova je svesna da su one interesantne javnosti iz više razloga.


Nisam planirala da se zaljubim baš u nju. Zašto je to zanimljivo ljudima? Zato što je neobično. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše — istakla Sara u jednom intervjuu.

 

Holand Tejlor je, inače, tokom višedecenijske karijere skrivala svoje partnerke od javnosti, a priznaje da nikad nije ni slutila da će se jednom toliko zaljubiti da će celom svetu pričati o svojoj sreći.


Veza sa Sarom postala je javna jer je ona bila ogromna zvezda, a ja donekle poznata. To je bila velika vest i nisam je poricala. Ja čuvam svoju privatnost, ali ne mogu sve privatno sakriti. Živim javni život! Mislim da sam imala 29 ili 30 godina kad sam prvi put ušla u vezu sa ženom, ali nisam o tome pričala. Nikad ne bih ni pomislila da ću pričati o svom privatnom životu u intervjuu — rekla je glumica jednom prilikom.


Sintija Nikson i Kristin Marinoni

 

Sintija Nikson
foto: Profimedia

Glumica koju je svet zavoleo kao Mirandu u seriji "Seks i grad" bila je 15 godina u braku s nastavnikom Denijem Mozesom, s kojim ima dvoje dece. Godinu dana nakon razvoda, 2004. godine, počela je da se viđa s aktivistkinjom Kristin Marinoni, kojoj je rekla "da" u maju 2012. godine.


Marinonijeva je, inače, 2011. godine donela na svet njihovog sina Maksa, a Sintija je tek pre tri godine saopštila da je Maksov otac njen dugogodišnji prijatelj i poznati kostimograf Majkl Grauler.

 


Kristin i Sintija se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, ali su jedna drugoj najveća podrška, pa je tako Marinonijeva bila uz glumicu tokom njene borbe s rakom dojke 2006. godine.

 

 

 

makonda-tracker