jednostavno predivno

Tako ŽENSTVENA, a tako jednostavna! Haljina zbog koje svi pričaju o Dženifer Garner i poznatoj Srpkinji

1

Žena koja ne ume da se obuče loše, bez obzira na to šeta li crvenim tepihom ili juri za decom po parku, još jednom je svima oduzela dah

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Popularna američka glumica Dženifer Garner (49) pojavljuje se u javnosti samo kada ima neki važan povod, pa je obično viđamo na paparaco fotografijama nastalim u blizini njenog porodičnog doma. Međutim, ovih dana slavna glumica promoviše svoj film The Adam Project, novo Netfliksovo ostvarenje u kom igra glavnu žensku ulogu.


U pitanju je naučnofantastični film u režiji Šona Levija, u kom pored Dženifer igraju još Rajan Rejnolds, Zoi Saldana i Mark Rafalo, što je sjajna vest za sve koji su Dženifer i njega obožavali kao par u komediji "Danas 13, sutra 30".

 

Glumica je u okviru promocije ovog filma pre nekoliko dana gostovala u emisiji komičarke Elen Dedženeres, a tada je ponovo oduševila svojim stilom i pokazala da i te kako spada u holivudske kraljice elegancije.


Garnerova je za ovu priliku odabrala toaletu s potpisom srpske dizajnerke s adresom u Londonu Roksande Ilinčić, i to model nazvan Brigitte. Veliki broj svetskih zvezda rado i često nosi haljine s potpisom naše kreatorke, a jedna od najvećih zaljubljenica u njen rad je Kejt Midlton.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

U pitanju je haljina čija cena iznosi više od 1.300 evra, vrlo je svetle nijanse roze boje, sečena je u predelu struka, a odatle pada do sredine potkolenice.

 

Ova damska asimetrična haljinica savršeno odražava Roksandinu ljubav prema arhitetkuri, koju je studirala dok je živela u Beogradu, a slavi jednostavnost i laska svakoj figuri. Napravljena je od dvostrukog krepa i ima svilenu postavu, što koraku daje gracioznost i ženstvenost, a ključni detalj je mašna vezana u labav čvor na jednom ramenu.

 


Dženifer je ponela ovu toaletu s jednostavnim crnim sandalama, kosu je pustila da pada ravno. Opredelila se za jednostavnu dnevnu šminku, uz primetne roze tonove, što je sjajan spoj s ženstvenom i nežnom haljinom.


Glumica se, inače, u razgovoru s Elen osvrnula na činjenicu da u aprilu slavi 50. rođendan.


Uzbuđena sam, zašto ne bih bila? Ne znam zašto, ali osećam se iznenađeno što ću imati 50 godina... Sviđa mi se ideja da iznenada dopuštam sebi da verujem da znam šta znam. To je osnažujuće — zaključila je Dženifer.

 

 

makonda-tracker