BIO JE UPORAN

Zbog zahtevne uloge Stiva Džobsa dobio je pankreatitis: Eštona Kučera je supruga dva puta vodila u BOLNICU (FOTO)

0

Mila Kunis tokom gostovanja u jednom podkastu ispričala je zbog koje namirnice je glumac imao zdravstvene tegobe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati glumački par Ešton Kučer i Mila Kunis neretko okupiraju pažnju svetske javnosti svojim izjavama u medijima, a nakon priče da nisu pristalice svakodnevne higijene koja podrazumeva tuširanje i presvlačnje dece, došla je na red i malo ozbiljnija koja se odnosi na zdravstveno stanje poznatog glumaca koje je bilo ugroženo.

 

Tokom gostovanja u jednom podkastu Mila je ispričala je kako je Ešton čak dva puta završio u bolničkoj postelji zbog pankreatitisa.

 

"Dva puta sam ga vodila u bolnicu, imao je pankreatitis. Užasno glupo se ponašao. Jeo je samo grožđe, to nije imalo nikakvog smisla", rekla je glumica.

 

Pankreas je žlezda koja je smeštena duboko u gornjem delu stomaka, iza želuca i ima ulogu lučenja enzima za varenje i hormona koji regulišu šećer i metabolizam, a kada dođe do upale može biti veoma opasno.

 

Ešton Kučer
foto: Profimedia

Eštonu se ovo dogodilo tokom pripremanja ulogu Stiva Džobsa, osnivača kompanije "Apple" koji je imao veoma neobičan režim ishrane.

 

"Najpre da vam kažem, kada jedete samo voće, možete da dobijete ozbiljne probleme. Išao sam u bolnicu dva dana pred početak snimanja, presamitio sam se od bolova i rezultati analize pankreasa su mi bili potpuno poremećeni. Bilo je stvarno strašno", rekao je uverljivo.

 

Stiv Džops je nedeljao konzumirao isključivo sveže voće i povrće, a kasnije i postio kako bi ogranizmu pomogao da se izbori sa tumorom pankreasa, ali je preminuo 2013. godine.

 

Kučer se potrudio da na pravi način prikaže ovog biznis maga, a njegov put do uspeha fascinirao je publiku.

 

Mila Kunis, Ešton Kučer, Mila Kunis i Ešton Kučer
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker