ovakvu je nikad nismo videli

Kraljevska porodica verovatno NE DIŽE GLAVU od sramote: Najskandalozniji (i najsmešniji) istup Megan Markl do sada

7

Da li biste mogli da zamislite vojvotkinju od Saseksa kako pije mleko iz flašice i jede kao veverica u televizijskoj emisiji? Sada se i to dogodilo.

foto: profimedia/backgrid
foto: profimedia/backgrid

Ovih dana je isplivala informacija da Megan Markl i princ Hari nemaju nameru da Božić provedu s kraljicom Elizabetom i ostatkom porodice u Sandringemu, a dok je najpre delovalo da to nije bio očekivan potez s njihove strane, sada niko i ne misli da bi njih dvoje trebalo da se upute u Veliku Britaniju.

 

 

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl gostovala je u emisiji voditeljke Elen Dedženeres, a tom prilikom je najpre govorila o tome kako je srećna u Kaliforniji sa Harijem i njihovo dvoje dece. Kako su ocenili britanski mediji, ona je ponovo pokušala da se distancira od kraljevske porodice, a to je najviše učinila glumeći u skrivenoj kameri, gde je pokazala svoju najblesaviju stranu.

 

 

Megan je imala zadatak da se našali s uličnim prodavcima, i to tako što bi slušala svaku  instrukciju koju joj je Elen šaputala na uho. Megan je na ulici prvo dodirnula svoj nos i lakat, pa uradila jedan čučanj, a onda je usledio pravi šou. 

 

Producentkinja Eleninog šoua je uličnim prodavcima rekla da je ona pomoćnica Megan Markl i da želi normalno u kupovinu, te da je svi tretiraju normalno.

 

Megan je potom napravila šou; prvo je gledala kristale na štandu, a onda joj je Elen naredila da jedan stavi na glavu i počne da stenje.

 

Staviću ovo na svoju glavu — rekla je i zatvorila oči. — Ovo je divno — dodala je Megan.

 

 

Sledećem prodavcu, koji je prodavao ljute soseve, Megan je skakutala pred očima i raspitivala se za ovu hranu.

 

Dajte mamici da proba ovo! Moj dragi obožava ljute soseve — rekla je, pa počela grickati čips kao veverica.

 

Nije pikantno, dajte mi nešto stvarno ljuto, mamica želi da se oljuti — vikala je Megan.

 

Mamici treba mleko — viknula je i izvadila iz torbe dečju flašicu s mlekom i počela je piti, a prodavac je bio u čudu. 

 

Treću prodavačicu je pitala može li mamica da proba keks, pa i njega jela kao veverica, a onda je ispričala vic kome se sama naglas smejala, pa zbunila prodavačicu.

 

Svoj performans je završila time što je odlučila da pokaže kako zabavlja svoju decu, pa počela da pleše kao mačka i da — mjauče!

 

Ovako je to izgledalo:

 

 

makonda-tracker