i dalje je kritično

"Ne želim da iko bude povređen": Bivša devojka En Heč se oglasila nakon STRAVIČNE nesreće koju je glumica doživela

1

Holivudska glumica En Heč se i dalje nalazi u kritičnom stanju nakon stravične saobraćajne nesreće koju je doživela.

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

En Heč je doživela saobraćajnu nesreću nakon koje se i zapalila, pa je sa teškim opekotinama prevezena u bolnicu. Glumica se i dalje nalazi u teškom zdravstvenom stanju i ne zna se da li će preživeti.

 

Glumica je još jednom doživela težu saobraćajnu nesreću i to u istom naselju, a ovog puta se spekulisalo i da je bila u alkoholisanom stanju.

Ovim povodom se oglasila i njena bivša partnerka Elen Dedženeres. Naime, voditeljka je viđena u jednom izlasku sa prijateljicom, a novinari su iskoristili priliku da je pitaju za bivšu devojku.

 

- Ne čujem se s njom. Nismo u kontaktu više pa ne znam kako je. Naravno da joj želim sve najbolje. Ne želim da iko bude povređen - iskrena je bila Elen.

 

Ljubav između En Heč i Dedženeresove je počela kasnih devedesetih i tada je bila glavna tema svih medija. Glumica i voditeljka su tvrdile i da će se venčati kada istopolni brakovi budu dozvoljeni u Vermontu. Ipak, do raskida je došlo 2000. godine nakon što se En zaljubila u snimatelja za kog se kasnije i udala. Od njega se razvela nakon nešto više od pet godina braka, a ponovo je sreću pronašla pored Džejmsa Tapera, ali njihov brak je okončan 2018. godine. Glumica ima dvoje dece, a o njenom stanju se još uvek ne zna ništa detaljnije.

 

 

makonda-tracker