najstrašnije uspomene

SMOGLA SNAGE I PROGOVORILA O JEZIVIM DETALJIMA: Slavna voditeljka u ranom detinjstvu trpela je ZLOSTAVLJANJE od OČUHA

0

Smogla je snage i ispričala užasne detalje očuhovog zlostavljanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Slavna voditeljka Elen Dedženeris u dramatičnoj ispovesti otkrila je detalje zlostavljanja koje je trpela u detinjstvu. Naime, Elen je priznala da ju je pokojni očuh seksualno zlostavljao, a čitavu situaciju još težom je učinilo to što joj, nakon što je konačno skupila snage da nekoliko godina kasnije progovori o svemu, majka nije poverovala, te je sa njim ostala u braku još narednih 18 godina.

 

Pročitajte i:  Ljubavna priča najpoznatijeg gej para u Holivudu: Kako su Elen de Dženeres i Porša de Rosi srušile predrasude (FOTO)

 

Njena majka Beti Dedženeris, nakon Elenine ispovesti javno je izrazila žaljenje što nije verovala ćerki da ju je očuh seksualno zlostavljao kad je bila devojčica, priznajući da tako nešto ne želi nijednom roditelju.

 

- Sada znam da je jedna od najtežih stvari u životu priznati da ste seksualno zlostavljani - rekla je Beti (91).

 

elen dedzeneres
elen dedzeneresfoto: Profimedia


- Živim s tim žaljenjem i ne želim to nijednom roditelju. Ako je neko u vašoj blizini toliko hrabar da o tome progovori, molim vas, verujte mu - istakla je ona.

 

Elen je otkrila zlostavljanja počelo kada je njena majka obolela od raka dojke.


- Kada je otišla u grad, rekao mi je da oseća kvržicu u njenim grudima i da mora opipati moje jer je ne želi uzrujati - rekla je slavna televizijska voditeljka.


- Uverio me u to da mora da opipa moje grudi i nastavio je da to radi - dodala je. Po njenim rečima, očuh je jednom pokušao da provali u njenu sobu, pa je razbila prozor i pobegla iz kuće.
 

 

 

makonda-tracker