hrabro i edgy

Odustala od glamura, ponela — MOĆ: Penelope Kruz u Šanel izdanju rezervisanom za najsmelije

0

Kad je stil Penelope Kruz u pitanju, jedno je sigurno: bez Šanela se ne može!

foto: The Ellen Show / BACKGRID, Backgrid UK, Profimedia
foto: The Ellen Show / BACKGRID, Backgrid UK, Profimedia

Još jedan Šanel, još jedno izdanje za kojim bi se okretale glave na ulicama svih svetskih metropola!

 

Slavna glumica Penelope Kruz stigla je u emisiju Elen Dedženeres kako bi promovisala svoj poslednji film The 355. U pitanju je akcioni film u kome, osim Penelope, glume i slavna imena poput Džesike Čestejn, Lupite Njongo, Dajen Kriger...

 

 

Španska diva stigla je u Eleninu emisiju u superšik izdanju kojeo dskače od stila koji je inače karakterističan za nju. Kruzovu ne viđamo u ovako edgy izdanjima, ali nikad nije kasno da pokaže da joj fantastično stoji šta god da odabere! 

 

Kao zaštitno lice Šanela, ponovo se pojavila u stajlingu koji potpisuje ova čuvena modna kuća, a ovog puta se odlučila za crno, moćno i kožno. Penelope je birala izdanje ove francuske modne kuće za proleće/leto 2022. godine, a u pitanju je kombinacija crnih kožnih pantalona s predimenzioniranim nogavicama i prsluka koji otkriva dekolte, oba sa prepoznatjivim, ali suptilnim motivom romba.

 

Penelope Kruz
foto: The Ellen Show / BACKGRID, Backgrid UK, Profimedia

 

Kada je Penelope u pitanju, njena izdanja su obično spoj elegantnog i glamuroznog, ali i kada su u pitanju provokativnije kombinacije — nema joj ravne. Uz ovakav stajling odlično su se uklopile i crne sandale sa platformom i visokom štiklom, idealne za još bolji vizuelni utisak. 

 

 


 

makonda-tracker