ŠTA VI MISLITE?

Kejt NIKAD NEĆE SMETI tako nešto da uradi: Megan Markl jednom objavom pokazala šta misli i pozvala ljude da je slede

0

Megan Markl je poznata po kršenju skoro svih birtanskih pravila i protokola.

foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

I pre nego što su se povukli sa svojih kraljevskih dužnosti, Megan Markl i princ Hari su pravili povremene prestupe koje je kraljica opraštala, a poznato je i da se Megan vrlo često bunila protiv kraljičinih odluka.

 

Nakon takozvanog Megzita, kako je nazvan odlazak Megan i Harija iz kraljevstva, oni su dobili potpunu slobodu kada su protokoli u pitanju, pa tako sad poštuju pravila samo kada su u Velikoj Britaniji, mada i tad imaju veće granice kada je oblačenje u pitanju i poređenje sa Kejt Midlton i Vilijamom.

Članovi kraljevske porodice izričito ne smeju da se oglašavaju o političkoj situaciji bilo gde u svetu, pa tako nikada nećete videti Kejt kako priča o svojim političkim stavovima ili poziva na glasanje.

 

Međutim, Megan Markl živi daleko od Londona i želi da iskoristi svoje pravo, pa je pratioce na Instagramu pozvala da glasaju na izborima za američki Kongres.

 

Ona je objavila fotografiju gde pozira u jednom džemperu na koji ja zakačen bedž na kom piše "Ja sam glasala", dok je u opisu fotografije pozvala sve ljude da izadju na izbore.

Podsetimo, Megan je i ranije izražavala svoje političke stavove, a posebno je kritikovala Donalda Trampa, pa je jasno da je podržala Demokrate, dok se ne sme zaboraviti ni njen cilj o kom se pisalo, a to je da jednog dana postane predsednica Sjedinjenih Američkih Država.

 

 

makonda-tracker