ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

Marbelja je bila u njihovoj senci: Kako je 33 godine mlađa supruga Ričarda Gira ukrala SVU PAŽNJU i poglede

0

Ričard Gir će ostati večno simbol jednog od najpoželjnijih muškaraca Holivuda, a zajedno sa suprugom privlači pažnju na svakom koraku.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivduski zavodnik Ričard Gir se ne pojavljuje toliko često u javnosti, uživa u braku sa 33 godine mlađom suprugom, a i kada se pojavi ovaj par, definitivno sav šou pripadne njima.

 

Ričard i Alehandra Silva su prisustvovali jednoj svečanosti u Marbelji, a njihov izgled je ono o čemu cela Španija priča.

 

Slavni glumac je bio u klasičnom odelu, dok je lepa Alehandra zablistala u otmenoj žutoj haljini sa belim cvetnim detaljem, a celu kombinaciju je upotpunila torbicom u žuto-roze nijansi i zlatnim minđušama.

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Slobodno se može reći da su svi prisutni posmatrali ovaj zaljubljeni par kom razlika od 33 godina ne smeta nimalo. Oni su čak u početku svoju vezu počeli na daljinu. Ričard i Alehandra su u braku četiri godine i imaju dvoje dece, trogodišnjeg Aleksandra i dvogodišnjaka čije ime nisu otkrili.

 

Podsetimo, Alehandra naziva glumca "najosetljivijim, privrženim, pažljivim, smešnim i velikodušnim čovekom" i rado ističe kako on ima čak i više energije nego ona sama. Oni su se upoznali 2014. godine kad je Ričard odseo u hotelu njenih roditelja, a zanimljivo je da su oboje tad prolazili kroz težak period razvoda.

 

 

makonda-tracker