svi se sećaju te fotografije

IZGLEDALO JE KAO DA GA TEŠI: Elton Džon otkrio KOMIČNU ISTINU iza zagrljaja ledi Dajane na sahrani Đanija Versaćea

0

Jedna od najpoznatijih fotografija u istoriji pop kulture svakako je ona na kojoj princeza Dajana grli uplakanog Eltona Džona na sahrani njihovog prijatelja Đanija Versaćea, ali istina je da njen potez nije imao veze s tešenjem!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendarni Elton Džon objavio je nedavno memoare nazvane jednostavno Me, u kojima se osvrnuo i na svoja prijateljstva s princezom Dajanom i dizajnerom Đanijem Versaćeom.

 

Elton i ledi Di bili su godinama veoma bliski, sve dok im se nisu razišla mišljenja povodom zbirke portreta Rock And Royalty, koju je sastavio njihov prijatelj Đani Versaće.

 

foto: Profimedia

Princeza Dajana je, naime, pristala da napiše predgovor zbirke, koja je objavljena kako bi sad prihod od prodaje bio doniran jednoj organizaciji za zaražene virusom HIV-a. Ipak, princeza se, gotovo u poslednjem trenutku, predomislila, a Elton je oduvek verovao da su je na to naterali članovi kraljevske porodice. Ipak je jedna princeza trebalo da se potpiše u knjizi prepunoj fotografija nagih muškaraca!

 

foto: Profimedia

Rekla je da nije imala pojma o sadržaju zbirke, što jednostavno nije istina. Đani joj je sve pokazao i rekla je da je oduševljena. Napisao sam joj pismo i rekao joj koliko je novca organizacija izgubila zbog nje, podsetivši je da je videla zbirku pre nego je pristala. Pismo koje sam dobio nazad bilo je vrlo formalno i oštro: Poštovani gospodine Džon... Bio sam besan na nju, ali i zabrinut — napisao je muzičar.

 


Njih dvoje potom nisu razgovarali sve do ubistva Đanija Versaćea. Tada su se sreli na sahrani legendarnog kreatora, a Dajana je prva prišla muzičaru.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


U trenucima dok su sedeli zajedno tokom službe, Elton je gorko plakao, a paparaci su fotografisali ledi Di kako se naslanja na njega. Tako je nastala famozna fotografija na kojoj Dajana, čini se, teši Džona. To, kaže muzičar, nije istina.

 


Moj suprug Dejvid ponudio joj je žvake, a ona se nagla preko mene kako bi ih uzela iz njegovog džepa — iskren je Elton.

 

 

makonda-tracker