novi par

Ako mislite da je ovo Kim Kardašijan — PROTRLJAJTE OČI: Kanje Vest našao utehu u 20 godina MLAĐOJ KOPIJI svoje bivše

0

Nakon veze sa najvatrenijim fanom svoje bivše supruge Kim Kardašijan, Kanje Vest je uplovio u ljubavnu romansu sa njenom — fizičkom kopijom!

foto: epa-efe / jason szenes, EPA
foto: epa-efe / jason szenes, EPA

Nakon što su se rastali Kim Kardašijan i Kanje Vestnije im trebalo da mnogo da uplove u nove romanse s drugim ljudima.

 

Dok je Kim srećna s komičarem Pitom Dejvidsonom, Vest je imao kratku romansu s Irinom Šajkviđao s modelom Vinetrijom, pa je uplovio u vezu s glumicom Džulijom Foks, ali nisu opstali duže od mesec dana.

 

Svi biste voleli da sam jako uznemirena! Mediji bi voleli da uslikaju mene kao tužnu, usamljenu ženu koja sama plače u avionu, ali to nije tačno — rekla je Džulija Foks nakon raskida.

 

 

Ipak, ni Kanje nije predugo patio za svojom bivšom, koja je inače, po sopstvenom priznanju, dugogodišnji fan Kardašijanovih.

 

1 / 9 Foto: MCC/Spread Pictures/Profimedia

 

Nakon veze sa Džulijom, čiji modni izbori su u mnogo navrata bili čista kopija raznih stajlinga Kim Kardašijan, našao je devojku koja se oblači slično — ali izgleda isto!

 

Nova devojka Kanjea Vesta (44) jeste 20 godina mlađa influenserka Šejni Džouns, za koju mnogi komentarišu da izgleda isto kao Kim, reperova bivša supruga, s kojom ima četvoro dece. Doduše, mnogi je nazivaju i "jeftinom kopijom" Kim Kardašijan.

 

Kanje i Šejni su uslikani na večeri u Malibuu, a influenserka toliko liči na Kim da su mnogi pomislili da se slavni par pomirio. Dvadesetčetvorogodišnjakinja, htela to ili ne, zaista podseća na bivšu suprugu svog partnera, ali njoj to ne smeta, već, štaviše, to ističe u prvi plan. 

 

 

Ona je pre nekoliko dana ponosno pozirala paparacima u oskudnom bikiniju, pokazujući svoju figuru i pozadinu, što je inače zaštitni znak i adut tela Kim Kardašijan.

 

 

Na Instagramu već ima više stotina hiljada pratilaca, a čini se da joj je manir da deli svoje golišave fotke.

 

 

I dok Kim očajnički želi da što pre prekine svaku vezu sa svojim bivšim, Kanjeu to ne pada tako lako.

 

Nedavno je napravio scenu na humanitarnom koncertu u Los Anđelesu, preklinjavši Kim da mu se vrati, javno je molio Boga da ponovo spoji njihovu porodicu, a nakon nje bira isključivo devojke koje su njeni vatreni fanovi i kopije...

 

 

makonda-tracker