zanimljivo

Nakon vesti o razvodu sa Kim, isplivali pikantni detalji: 3 biseksualne afere Kanjea Vesta koje su uzdrmale svet

0

Nakon što se pre nekoliko meseci prvi put u javnosti pojavila to da će se reper i rijaliti zvezda rastati, u medijima su počele da se pojavljuju brojne informacije o tome sa kim je popularnu starletu prevario. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reper Kanje Vest jedan je od javnih ličnosti koje stalno svojim pojavljivanjem u javnosti, a i svojim izjavama podiže prašinu te se često svaki njegov postupak danima komentaiše. 

 

Tako je i nakon što je kao eksplozija odjeknula vest da će se on i popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan razvesti, u medijima su se pojavile vesti sa kim je on sve prevario starletu. 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Čitava drama se rasplamsala kada je jedna korisnica društvene mreže TikTok objavila članak portala Page Six u kojem se navodi kako se poznati par razvodi, ali je dodala i kmentar da je to uopšte ne čudi jer je već duže vreme da se reper viđa sa "poznatim bjuti guruom". Luiz, koja je ovo komentarisala aludirala je na Džefri Stara, pošto su glasine koje su kružile internetom odgovarale liku ove zvezde. 

 

U prilog traču da su Kanje Vest i Džefri Star prešli granicu ide tekst njegove pesme Bitch, Please! iz 2009. godine, u kojoj Star kaže da je "s...o Kanjeu Vestu". Uz to, tokom proteklih devet godina je u više navrata intrigirao korisnike Tviteraneobičnim objavama upućenim Kanjeu, a 2011. godine napisao mu je da se prošle noći odlično proveo. Čim su se juče pojavili "skrinšotovi" ovih poruka, Star ih je obrisao.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Nakon što su isplivale ove glasine, Kim i Kanje se nisu oglašavali, a jedan novinar pitao je Džefrija Stara da ih prokomentariše, na šta je make-up guru odgovorio:


Hahaha. Odlično se provodim u Vajomingu, poseti me nekad.


On je, u to, u svom stilu, podelio selfi na kojem je označio da se nalazi u Vajomingu, a objavio je i fotografiju prirode uz koju je napisao da voli "prelepe zimske noći u Vajomingu". Zbog čega je ova američka savezna država toliko važna u ovoj priči? Odgovor je jasan — Kanje Vest već mesecima stanuje na ranču u Vajomingu!

 

Međutim, Džefri Star je kada je ova vest uzela maha ubrzo snimio Jutjub video u kojem demantuje glasine u kojima se povezuju on i poznati reper. 

 

 

Ali to nije sve, još jedna afera u kojoj je glavni akter reper i američki model i pevačica Amanda Lepor koja je objavila je memoare pod naslovom Doll Parts u kojima je otvoreno govorila o svom ljubavnom životu i seksualnim avanturama.

 

Između ostalog, Amanda opisuje ljubavni sastanak s "poznatim reperom čije se pesme često puštaju u klubovima koje ona posećuje", preneo je tada Njujork tajms. On se, piše Amanda, nakon toga oženio, a poznati transrodni model primetio je nešto zanimljivo.


Nisam mogla da ne pomislim kako njegova supruga i ja imamo sličnu građu — dodala je Amanda, inače poznata po raskošnim oblinama, zbog čega su se mnogi setili Kim Kardašijan i, samim tim, njenog supruga Kanjea Vesta.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Izvori bliski reperu odmah su istakli da ovi navodi nemaju veze sa istinom.

 

Amanda Lepor rođena je kao muškarac, a oduvek se osećala kao žena zarobljena u muškom telu, zbog čega je rano počela da koristi hormonsku terapiju, a kasnije se podvrgla i operaciji.

 

Kako navod američki mediji, Kanje se provlači i u neobičnomm odnosu sa dizajnerom Rikardom Tišijem. Oni su ih doveli u romantičnu vezu. 


Kako je sajt Latin times preneo 2013, dizajner, koji je otvoreno gej, u razgovoru za Vogue Homme pričao je o svojim najboljim seksualnim iskustvima.

 

Imao sam ih više, ali ono koje mi odmah pada na pamet jeste iskustvo s jednim muškarcem koji je poznat. Nikad nisam pomišljao da bi tako nešto moglo da se desi između nas i to je ostao najvreliji vikend mog života — bio je iskren ovaj modni mag. — Niko ne zna je li ovaj momak gej ili strejt, to je misterija. Ipak, bio mi je privlačan, to kako priča, razmišlja, hoda, oblači se. Volim i ono što radi kao umetnik.

 

 

Sve to rasplamsalo je glasine da je dizajner pričao o reperu Kanjeu Vestu, s kojim je svojevremeno provodio mnogo vremena. Upravo u toj 2013. godini Vest je nekoliko meseci živeo u Parizu, gde je stanovao i Rikardo, a Latin Times pisao je da je dizajner često boravi kod Kanjea. Štaviše, šuškalo se i da je Tiši pazario stan u blizini Vestovog u Sohou.

 

 

makonda-tracker