istina je!

UHVAĆENI NA ROMANTIČNOM ODMORU! Irina Šajk i Kanje Vest JESU u VEZI — i ne mogu da skinu osmehe s lica

0

Verovali ili ne, zvanično je — manekenka i reper su zaljubljeni jedno u drugo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američkim paparacima nije promaklo da je juče ćerka lepe manekenke i glumca Bredlija Kupera Lea de Sena provela dan s tatom iako smo navikli da je mama Irina Šajk vodi u školicu i šeta s njom po Menhetnu, pa su se zapitali gde je Ruskinja i da li se uputila na neki radni zadatak, reviju, fotografisanje... Odgovor su im dali francuski paparaci: bila je na kratkom, ali vrlo romantičnom putovanju sa svojim novim dečkom Kanjeom Vestom!

 


Kako javlja britanski Dejli mejl, reper i manekenka otputovali su u Provansu povodom Kanjeovog 44. rođendana, gde su uživali u luksuznom hotelu Vila la Koste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tea_served_cold_

 

Uslikani su kako šetaju, razgovaraju i smeju se i izgledaju kao da im je vrlo prijatno zajedno, što potvrđuje nedavno navode medija da se Irina Šajk i Kanje Vest tajno viđaju već neko vreme.

 


Francuska je Kanjeova omiljena destinacija, pa je tamo odveo i Kim Kardašijan čim su se zavoleli, a često boravi u Parizu sam ili s prijateljima.


Nakon kratkog rođendanskog putovanja, Irina i Kanje su uslikani kako izlaze iz istog aviona, iako odvojeno, a reper je dao sve od sebe da se sakrije ispod široke dukserice s kapuljačom. Kad se vratila kući, foto-reporteri su dočekali manekenku ispred njenog doma, pa je prekrila lice duksom i utrčala u stan.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Iako deluje prilično nasumično da se njih dvoje zvaole, Kanje i Irina su i te kako povezani već više od decenije! Naime, Irina se 2010. godine pojavila u Kanjeovom spotu za pesmu Power, gde je igrala anđela, a dve godine kasnije je bila jedan od modela na reviji na Nedelji mode u Parizu na kojoj je Kanje Vest prikazao svoju kolekciju ženske odeće za jesen i zimu.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Prošlog meseca Irina je viđena kako nosi majicu koju je Vest dizajnirao u saradnji s brendom Balenciaga.

 

Vest, koji se trenutno razvodi od supruge Kim Kardašijan posle skoro sedam godina braka, dobio je od bivše drage rođendansku čestitku o kojoj je juče pisao ceo svet.

 

Srećan rođendan. Voleću te dok sam živa — poručila je Kim uz fotografiju njihove porodice.

 

Pre nekoliko dana emitovana je epizoda njenog porodičnog rijalitija "U korak s Kardašijanovima" u kojem je najpoznatija starleta na svetu zaplakala jer joj se brak raspada i rekla da Kanje zaslužuje nekoga ko će ga podržavati i biti uz njega onako kako ona nije mogla.

 

 

makonda-tracker