(foto)

"Bože, molim te, spoji našu porodicu!" Kanje Vest nakon javne svađe s Kim ponovo šokirao fanove

0

Posle višednevne rasprave i tvrdnji da je Kim Kardašijan kidnapovala njihovu ćerku kada joj je priredila rođendansku zabavu, iako je trenutno u vezi s glumicom Džulijom Foks, Kanje Vest je javno poručio da želi da sve bude kao pre...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reper i dizajner Kanje Vest i rijaliti zvezda Kim Kardašijan rastali su se prijateljski, ali otkako je ona u vezi s Pitom Dejvidsonom, njihov odnos značajno je poljuljan.


Kanje je odnedavno u vezi s glumicom Džulijom Foks, a za to vreme kupio kuću prekoputa Kim, vodio sa uskoro bivšom suprugom javnu raspravu na društvenim mrežama, tvrdio da je ona kidnapovala njihovu ćerku Šikago kada joj je priredila rođendansku zabavu na koju on nije bio pozvan, izrazio negodovanje jer je Kim njihovoj najstarijoj ćerki Nort dopustila da koristi društvenu mrežu Tik Tok...

 


Nakon svih ispada i, činilo se, niza stvari koje zamera Kim, Vest je ponovo iznenadio — molitvom da se pomire.


Kanje je, naime, na Instagramu objavio kolaž porodičnih fotografija, na kojima je Kim s njihovom decom i napisao:


Bože, molim te, spoji ponovo našu porodicu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)


Za kratko vreme, njegova objava je prikupila skoro dva miliona lajkova, a mnogi su ga podržali rečima da će mu se želja ostvariti ako dovoljno veruje i da je pravda na njegovoj strani. Međutim, nije malo ni onih koji su mu rekli da je vreme da odustane. "Javno si je kritikovao kao majku, tvrdio da je kidnapovala dete i misliš da ćeš je vratiti?", "Ovaj čovek ne zna šta priča" i "On je potpuno poludeo otkad je ona srećno zaljubljena" neki su od komentara na internetu.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Kanje i njegova još uvek zvanična supruga Kim Kardašijan Vest saopštili su početkom prošle godine da se razvode, a Kim je nedavno podnela zahtev da i u očima zakona bude slobodna žena. Par zajedno ima četvoro dece: Nort, Sejnta, Šikago i Psalma.

 

 

makonda-tracker