FOTO

Kim Kardašijan nije pozvala Kanjea na rođendan ćerke Čikago: Reper revoltiran stigao na ŽURKU, izbegnuta ozbiljna drama

0

Kanje Vest se požalio pratiocima putem društevnih mrežama, a potom se na poziv ovog čoveka uputio na proslavu, fotografije sve govore.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda i jedna od najmoćnijih žena svetskog šou - biznisa Kim Kardašijan tokom jučerašnjeg dana u svom domu proslavila je četvrti rođendan ćerkici Čikago Vest, a kako strani mediji prenose ocu Kanjeu Vestu nije stigla pozivnica za ovo okupljanje, što ga je veoma razljutilo.

 

Proslavi je prisustvovao njen novi izabranik Pit Dejvison, sestre Kortni, Kloi, Kajli i Kendal, kao i majka Kris Džener koja je glavni organizator svih porodičnih zabava.

 

Ovu informaciju Kanjeu je navodno preneo Travis Skot, partner Kajli Džener koji ga je i pozvao da se pridruži proslavi rođendana. 

 

Nimalo mu se nije dopala činjenica da je skrajnut od svojih naslednika, te je besno vozio automobil bez cilja.

 

Nije mi bilo dozvoljeno da znam gde je njena žurka, ne postoji ništa legalno što bi govorilo da se igra takva vrsta igre. Ovo su stvari koje su najduže uticala na moje zdravlje i jednostavno ih ne igram. Preuzimam kontrolu nad svojom pričom ove godine. Ja sam najbolji otac — rekao je reper putem društevnih mreža.

 

Nakon toga je virutelno čestitao rođendan malenoj Čikago, a mnogi su strahovali da može doći do ozbiljne drame kada se susretne sa Kim.

 

Ona se ovim povodom nije oglašavala, već je podelila fotografije sa devojčicom, uz emotivnu poruku.

 

 

Moja rođendanska devojčica Či, Či danas puni 4 godine! Moja nezavisna devojčica - bliznakinja. Ti si najsimpatičnija devojčica na planeti koja se može grliti. Princeza! Jedva čekam da proslavimo sa svim Barbikama i LOL lutkama o kojima bi svaka devojčica mogla da sanja. Zaista si donela toliko radosti našoj porodici,  toliko te volim.

 

Pogledajte fotografije sa rođendanske proslave na kojima se vidi i Kanje, stoga možemo zaključiti da su problemi i nesuglasice izbegnute, barem pred gostima.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker