krah nakon mesec dana

Nikada ga nije volela: Džulija Foks raskinula s Kanjeom Vestom i progovorila o SVEMU

2

Neobična glumica je istakla da se nakon kraha ljubavi ne oseća potišteno, iako bi mnogi to voleli, a detalje veze će otkriti u novoj knjizi.

foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia
foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Ekscentrični par Kanje Vest i Džulija Foks zvanično su stavili tačku na svoju romansu koja je potraja samo mesec dana, ali je za kratko vreme uspela da uzdrma svet i pokrene mnogobrojne teorije o njihovom odnosu.

 

Mnogi svetski tabloidi spekulisali su da je njihova veza usiljena i uzrokovana isključivo zbog medijskog prostora i popularnosti, a glumičine reči nakon kraha "ljubavi" podgrejale su ove glasine.

 

Džulija je istakla da su ostali u dobrim odnosima, a da će detalje romanse dočarati u svojoj knjizi koju je već počela da piše. 

 

Najupečatljivija izjava je ona u kojoj tvrdi da nikada nije ni bila zaljubljena u poznatog repera.

 

Svi biste voleli da sam jako uznemirena! Mediji bi voleli da uslikaju mene kao tužnu, usamljenu ženu koja sama plače u avionu, ali to nije tačno. Ovu belešku završila je rečima da ukoliko fanovi žele da saznaju celu priču, moraće da čekaju da izađe njena knjiga — napisala je specifična glumica,  prenosi Dailymail.

 

Kanje Vest, Džulija Foks
foto: MCC/Spread Pictures/Profimedia

Ljubitelji lika i dela Kanjea Vesta s druge strane tvrde da je ovim emotivnim ispadom - kratkog daha, reper zapravo želeo da skrene pažnju bivše supruge Kim Kardašijan, ali ona nije obraćala pažnju na upečatljivu Džuliju, već je bila posvećena novom izabraniku Pitu Dejvisonu.

 

Foksova nije uspela da smiri repera koji je i dalje emotivno rastrzan nakon rastanka sa rijaliti zvezdom i uspešnom preduzetnicom, sa kojom ima četvoro dece.

 

Kim Kardašijan, Kanje Vest, Kim i Kanje
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker