prelepa!

Rekao da želi Kim, pa nekoliko sati kasnije ― pokazao devojku! Poznata lepotica osvojila Kanjea Vesta (FOTO)

1


Upola mlađa manekenka nova je devojka repera i modnog dizajnera Kanjea Vesta, javljaju američki mediji, a par se već zajedno pojavio u javnosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok mediji bruje o navodnom početku veze Kim Kardašijan (41) i komičara Pita Dejvidsona (27), njen još uvek zvanični suprug Kanje Vest (44) rekao je u intervjuu za Drink Champs da "još uvek želi da bude sa svojom suprugom".


Nisam čak ni video nikakve papire. Nismo razvedeni. Ovo za mene nije šala. Moja deca žele da njihovi roditelji ostanu zajedno. Ja želim da budemo zajedno ― istakao je Vest, koji je nedavno promenio ime i sada se predstavlja kao Je.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


On je rekao i da su Kim tokom njenog nedavnog pojavljivanja u emisiji Saturday Night Live naterali da pominje razvod iako nije razvedena, a upravo je rad na ovoj emisiji spojio rijaliti zvezdu i glumca i komičara Pita Dejvidsona, s kojim ju je još pre nekoliko godina upoznao sam Kanje.

 

Mediji su potom pisali da je porodica Kardašijan zabrinuta za uskoro bivšeg zeta jer mediji bruje o njenim simpatijama i izlascima s Dejvidsonom, a on se borio s duševnim problemima, ali po svemu sudeći nemaju razloga za brigu: Kanjeu ide mnogo bolje nego što se veruje!


Kako javlja Page Six, Vest je u vezi s modelom Vinetrijom (22)!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shane Zisk (@nonstopbucket)


Nakon što su se neko vreme "muvali", Kanje i Vinterija su zajedno viđeni upravo nakon pomenutog intervjua koji je reper dao u Majamiju, a ona je prisustvovala njegovoj nedeljnoj verskoj službi. Par je potom imao i prvo zvanično pojavljivanje ― bili su zajedno na košarkaškoj utakmici u Mineapolisu.

Vinetrija je upola mlađa od repera i tek gradi svoju manekensku karijeru, ali već sam početak je bio uspešan: sklopila je unosan ugovor s jednom agencijom i ima skoro 400.000 pratilaca na Instagramu. O njenom životu pre nego što je upoznala Kanjea Vesta ne zna se mnogo.


Vest sa uskoro bivšom suprugom Kim Kardašijan ima četvoro dece: Nort (8), Sejnta (5), Šikago (3) i Psalma (2).

 

 

makonda-tracker