definitivno je kraj

IPAK IM NIJE BILO SUĐENO: Kim Kardašijan podnela zahtev za razvod braka!

1

Mediji su spekulisali, fanovi se nadali, a Kim i Kanje ćutali... Ipak, sada je i zvanično — jedan od najpopularnijih parova na svetu se razvodi!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reper i dizajner Kanje Vest (43) i rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest (40) stavljaju tačku na svoj brak, pišu američki mediji, a starleta je bila ta koja je podnela zahtev.


Ona je Vrhovnom sudu u Los Anđelesu predala zahtev za razvod, što su izvori iz ove ustanove potvrdili za AP, ali nisu mogli da otkriju ništa više, poput toga šta je zvezda rijalitija "U korak s Kardašijanovima" navela kao razlog.

 


Par je bio u braku šest i po godina i dobio četvoro dece: Nort (7), Sejnta (5), Šikago (3) i Psalma (1). O detaljima njihovog bajkovitog venčanja u Italiji izveštavao je ceo svet, a njihov brak mediji su pratili s mnogo pažnje — od zaljubljivanja do burnog kraja.

 

1 / 19 Foto: Profimedia


Vestu je ovo prvi brak, dok je Kim od 200. do 2004. bila u braku s muzičkim producentom Dejmonom Tomasom i vrlo kratko s košarkaškom zvezdom Krisom Hamfrizom. Vezu s Kanjeom započela je 2012. godine, a reper ju je na vrlo romantičan zaprosio na praznom stadionu San Francisko Džajantsa.


 

 

makonda-tracker