kanje, da li je moglo malo bolje od ovoga?

Mnogi tvrde — ovo je OČAJNIČKI potez: Kanje Vest u vezi sa glumicom koja je NAJVATRENIJI fan Kim Kardašijan

0

Mada je mnogo puta javno govorio da želi Kim Kardašijan i svoju porodicu nazad, Kanje Vest ne prestaje da privlači pažnju svojim vezama i vezicama sa brojnim poznatim devojkama... Izgleda da je sad otišao i jedan korak dalje.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavna vest da je reper i modni kreator Kanje Vest (44) uhvaćen u izlasku s glumicom Džulijom Foks (31) prerasla je u nešto još "veće" — njih dvoje su definitivno u vezi!

 

Ipak, izvori američkih medija bliski reperu tvrde da je u pitanju samo njegova očajnička potreba za pažnjom i povređenost nakon razvoda od Kim Kardašijan.

 

Ovo je samo njegova igra, jer nema drugog objašnjenja kad je izabrao Džuliju za javni istup. Ovim samo pokušava da se ponovo podvuče Kim pod kožu. Javno se bori za svoju porodicu, a onda ga povezuju sa svim ovim različitim devojkama... To je veoma čudno — rekli su izvori za Page Six.

 

 

Kako se navodi, Vestova veza s Njujorčankom Džulijom Foks samo je njegova "odbrana" nakon što je Kim uplovila u vezu sa Pitom Dejvidsonom. I, zaista, jeste čudna Vestova igra i pojavljivanje sa Foksovom, malo nakon što je viđen sa modelom Vinetrijom.

 

Za sve ovo vreme, on javno moli Kim da mu se vrati, dok ona očito uživa u novoj romansi sa popularnim zavodnikom Dejvidsonom, bivšim momkom Kejt Bekinsejl, Kaje Gerber, Fibi Denevor i Arijane Grande.

 

1 / 5 Foto: JD Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Što se tiče veze Kanjea i Džulije, atraktivna glumica izjavila je da su odmah "kliknuli" i osetili povezanost nakon što su se upoznali na dočeku Nove godine. Ona je otkrila da se "osetila kao Pepeljuga" nakon što ju je tokom drugog sastanka iznenadio odlaskom u hotelski apartman koji je bio prepun odeće koju je ona mogla da bira!

 

Džulija Foks, zanimljivo, sebe je već javno opisala kao vatrenog fana šoua "U korak s Kardašijanovima".

 

Želela sam da oni budu moja porodica... Osećaš se kao da ih poznaješ — ispričala je ona u svom podkastu "Zabranjeno voće" nedavno.

 

Možemo li da pričamo o razvodu Kim i Kanjea? Možemo li da pričamo o Kim i Pitu Dejvidsonu? — ispitivala je Foks drugu voditeljku ovog podkasta, Niki Takeš, u decembarskoj epizodi.

 

 

Nedostajaće mi "U korak s Kardašijanovima". Gledam ih od 2007. godine, kada je bilo sramota gledati ih — govorila je ona.

 

 

makonda-tracker