sve popularnija "kroasan" torbica

Nose je i Kim Kardašijan i njena NAJVEĆA rivalka: Torbica za milion prilika koja je u senku bacila sve maksi-modele

1

Novi adut Balensijage već je postao must have aksesoar u ormarima i stajlinzima najvećih svetskih zvezda

foto: David Fisher/ Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: David Fisher/ Shutterstock Editorial / Profimedia

Poslednjih sezona je primat u modnom svetu preuzeo Demna Gvasalija, kreativni direktor modne kuće Balensijaga, što ni ne čudi — njegove ideje, stilovi i komadi postaju veliki hit i must have u svim kolekcijama koje ugledaju svetlost dana. Ni poznate ličnosti, naravno, nisu imune na Balensijagine modne inovativnosti i različite aksesoare.

 

 

Nije neobično da u krugovima trendseterki pojedini modeli torbi postanu ultimantivno poželjni. Nedavno je model torbice Hourglass ("Peščani sat”) zaludeo poznate, od Kim Kardašijan do Hejli Biber, a imali smo ga prilike videte i na Keri Bredšo u nastavku “Seksa i grada”, pod nazivom “I tek tako”.

 

Naravno da ovo Balensijagino delo nije jedini modni adut pomenute kuće: sve popularnija je torbica Le Cagole!

 

 

Čini se da je možda najpopularnija Le Cagole torbica u crnoj boji, a imali smo je prilike videte na nekoliko svetskih zvezda. Veliku pažnju privukla je na ruci Džulije Foks, nove devojke Kanjea Vesta, na modnoj reviji brenda Kenzo.

 

Džulija Foks, Kristobal Balensijaga
foto: David Fisher/ Shutterstock Editorial / Profimedia

Ni Bela Hadid nije ostala imuna na nju, kao ni zvezda serije Euforija Aleksa Demi.

 

Le Cagole torbica doživela je modnu premijeru u predjesenjoj kolekciji Balensijage i nije bilo potrebno dugo da postane neizbežan deo stajlinga svetskih zvezda. Štaviše, na listi najpoželjnijih komada krajem 2021. godine, koja je rezultat istraživanja modne stranice Lyst, zauzela je neverovatno šesto mesto!

 

Ovakva torbica, jasno, idealan je aksesoar za million različitih prilika, od onih ležernijih, svakodnevnih, urbanih, do nešto elegantnijih. Dolazi u više nijansi, od pastelnijih do metalik, u tri veličine, a ne čudi što je vidimo i u rukama Kim Kardašijan, bivše supruge Kanjea Vesta (i samim tim najveće rivalke gorepomenute Džulije Foks).

 

 

Doduše, Kim je jedna od miljenica Demne Gvasalije, a Džulija ima dug put do toga da i sama to postane...

 

 

makonda-tracker