verovali ili ne

Bio je BAŠ maštovit! Kanje Vest širi NEVEROVATNE tračeve o novom dečku Kim Kardašijan?!

1

Pre nekoliko dana, američki mediji su preneli da reper i dizajner Kanje Vest navodno u krugovima poznatih širi neosnovane tračeve o Pitu Dejvidsonu, s kojim je odnedavno u vezi njegova uskoro bivša supruga Kim Kardašijan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkako je Kim Kardašijan započela vezu s Pitom Dejvidsonom, Kanje Vest ne krije koliko mu to sve teško pada, iako je navodno srećno zaljubljen u glumicu Džuliju Foks.


On je do sad pretio Kiminom novom dečku u jednoj pesmi, napravio skandal jer mu nije bilo dozvoljeno da prisustvuje rođendanskoj zabavi njihove ćerke Šikago i potom se ipak pojavio na njoj, nedavno je napao Kim na Instagramu tvrdeći da je tom prilikom kidnapovala njihovo dete, ne prestaje da izražava bes jer njihova najstarija ćerka Nort ima nalog na društvneoj mreži Tik Tok...

 

Nedavno se, međutim, pojavila i informacija koja čak i za Kanjea deluje neverovatno — da širi tračeve o Pitu Dejvidsonu. Navodno on tvrdi novi dečko njegove supruge ima sidu i da je homoseksualne orijentacije.


Kanje to priča svima okolo, širi trač da Pit Dejvidson ima sidu. Iskreno vam kaže, ovo sam čuo od osmoro ljudi. On to svima priča! — rekao je nedavno jutjuber i di-džej Akademiks.


Izvori portala Page Six otkrili su da Kanje, uz to, priča ljudima u o svojoj okolini da je Pit Dejvidson narkoman, kao i da je "svima koji su hteli da ga saslušaju" rekao da je mladi komičar i glumac gej.
 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

Nakon što se Kim Kardašijan (41) jesenas tokom gostovanja u emisiji Saturday Night Live pred kamerama u jednom skeču poljubila s Pitom Dejvidsonom (28), oni su viđeni kako se drže za ruke tokom vožnje u zabavnom parku, a potom su se još nekoliko puta videli u njegovom rodnom Njujorku i proslavili Pitov rođendan u Kaliforniji. Par je od tada gotovo nerazdvojan i često ih viđaju kako zajedno izlaze iz Kimine kuće, obilaze restorane, a neretko rijaliti zvezda glumca poseti i u njegovom rodnom Njujorku.

 

Ona je zainstrigirana. Sviđa joj se ― rekao je nedavno izvor blizak Kim za PageSix.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker