lepše ne može

"Gola", a ne otkriva NIŠTA: Šakira ima najpraktičniju letnju haljinu za svaki dan

0

Sve što treba da bude pokriveno da bi se Šakira osećala prijatno je skriveno od pogleda, a ipak – kao da ne nosi ništa!

foto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok su joj španske vlasti za petama, kolumbijska pevačica Šakira ne deluje kao da se preterano uzbuđuje i uživa u društvu sinova Saše i Milana.


Nakon što su evropski mediji javili da joj preti osam godina zatvora u Španiji zbog utaje poreza u visini čak 15 miliona dolara, ona je viđena na aerodromu u Majamiju, a nije poznato da li se uputila natrag u Evropu ili u rodnu Kolumbiju.

 

Gde god da se uputila, Šakira na najnovijim fotografijama izgleda prelepo, posebno uzevši u obzir da je iza nje vrlo težak period: pre pomenutog skandala u vezi s porezom rastala se od fudbalera Đerara Pikea.


Brige i problemi ne vide se na vatrenoj Kolumbijki, koja je na aerodromu u Majamiju izgleda božanstveno. Lepša nego ikad, Šakira se pojavila u vrlo interesantnoj haljini, koju su modni portali proglasili "golom", ali ona nije ni nalik na modele koji se obično ovako nazivaju.

 

1 / 6 Foto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia


U pitanju je, naime, jednostavna maksi-haljina za svaki dan, s tim što je ona svetle nude nijanse, zbog čega Šakira na prvi pogled izgleda kao da uopšte ne nosi odeću! Pevačica se opredelila za model tzv. tiered dress, koja je ispod struka štepana tako da izgleda kao da je sastavljena od više slojeva. Gornji deo ovog komada je krajnje jednostavan, a Šakira nosi varijantu s tankim bretelama koje se vezuju na ramenima.


Kolumbijska zvezda kombinovala je ovu haljinicu sa espadrilama podignute pete, jednim od najpopularnijih tipova ženske obuće u letnjim mesecima, a tu je i rupičasta puder-roze torbica.

 

 

makonda-tracker