nikada je nisu volele

Žene njegovih kolega su joj se podsmevale, a dobila je i NADIMAK: Otkriveni NEPOZNATI DETALJI veze Šakire i Pikea

0

Nakon što je Šakira otkrila Pikeovu prevaru vezi je došao kraj, a sada se polako otkrivaju detalji iz njihovog zajedničkog života

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata pevačica Šakira i Žerar Pike razišli su se pre nekoliko nedelja, a javnost i dalje neprestano piše o njima. 

 

Nedavno lepa pevačica uslikana u užasnom stanju dok se automobilom vraćala u svoj dom, a izgleda da ni Pikeu ne cvetaju ruže.

 

 

Naime, u medijima se pojavila informacija da je i on veoma napet i da je jednom prilikom poznatom fotografu koji je želeo da ga slika oteo i razbio telefon.

 

Očigledno je da oboje prolaze kroz vrlo stresan period i da im mediji dodatno prave haos od života.

 

Ono što je u javnosti takođe odjeknulo poput bombe jeste i pisanje o tome da Šakira zapravo nikada nije bila prihvaćena od strane Pikeovih saigrača i prijatelja.

 

Šakira, Đerar Pike
foto: Profimedia

 

Oni su o njoj često govorili loše stvari, a žene fudbalera je nisu podnosile, pa su joj čak smislile i nadimak "šefica". Ona je navodno taj nadimak dobila zbog specifičnog odnosa koji je imala sa svojim mužem.

 

 

Antonelu Rokuzo i druge devojke Barseloninih igrača su bile prijateljice sa Nuriom Tomas, Pikeovom devojkom dok nije upoznao Šakiru. Ipak, ona nije doživela tu sudbinu, već je dočekana na jedan potupno drugačiji način.

 

Ipak, činilo se da se ni ona ne trudi da postane deo njegovog društva, a činjenica da se par nikada nije venčao iako je bio u vezi čak 12 godina olakšaće stvari kada je podela zajednički stečene imovine u pitanju. 

 

 

 

 

makonda-tracker