EMOTIVNO

Od ovih reči i kamen bi se istopio, a on... 3 Šakirine poruke na Instagramu koje je Pike - IGNORISAO

0

Čuveni par je nedavno raskinuo nakon što je pevačica saznala za partnerovu prevaru

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena kolumbijska pop pevačica Šakira i fudbaler Pike Žerar bili su do skoro u ljubavnoj vezi o kojoj je pričao ceo svet. 

 

Ipak, nedavno pevačica je primetila da se fudbaler ponaša čudno, a potom je i dobila dokaze da je Pike vara.

 

Od tada mediji bruje o jednom od najburnijih raskida u poslednjih nekoliko meseci, a u javnosti se često mogu čuti i novi detalji iz njihove veze. 

 

 

Jedan od njih jesu i poruke koje su procurele u javnost. Naime, pojavile su se tvrdnje da je pevačica Pikeu slala emotivne poruke na Instagramu, ali da ih je on u potpunosti izignorisao. 

 

Džerard mi ne dozvoljava da te stvari kažem javno. Ali samo on može da igra ovako, da savlada svaku povredu ili bol i da uvek daje sve od sebe. Nije zato što mi je muž, ali je najbolji centar bek na svetu. Rekla sam! - glasila je jedna od njih. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

I ovde njenim izlivima ljubavi i divljenja prema svom suprugu nije bilo kraja. Ona je napisala još neke veoma dirljive poruke, ali ni na njih nije dobila odgovore.

 

Šakira, Đerar Pike
foto: Profimedia

 

600 utakmica! Ne verujem da sam ikada izvela 600 nastupa. Njegova dostignuća su izuzetna. On je ovde da stvara svoju, klupsku, našu i istoriju budućih generacija - poručila je Šakira u jednoj od svojih poruka - napisala je popularna pevačica.

 

Po svemu sudeći Šakira se Pikeu divila, a to nije želela da krije, već da podeli sa celim svetom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Ti si napravljen od materijala koji samo Bog zna, a za mene si najbolji primer borbe, istrajnosti i iskrenosti za našu decu - napisala je Šakira uz njegovu fotografiju sa rukama okrenutim ka nebu.

 

- Shvatila sam tokom godina da si došao na ovaj svet da bi promenio uverenja mnogih ljudi. Još uvek imaš toliko toga da nam daš! Zato što nema, niti će biti, drugog Žerara Pikea u fudbalu, ali i u životu. Ti si zaista izvanredno ljudsko biće - glasila je još jedna poruka, koja je samo dokaz ljubavi koju je Šakira osećala prema mužu, koji ju je prevario.

 

Za dan zaljubljenih Šakira je napisala:

 

- Srećan Dan zaljubljenih!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Njena objava je dobila preko dva miliona lajkova, ali nijedan nije došao od fudbalske zvezde. Njeni pratioci joj sada savetuju da izbriše poruke i promeni svoju stranicu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker