PRONAĐITE SVOJ SAVRŠEN MODEL

Espadrile su večni znak LETNJE ELEGANCIJE: Ove sezone ZBOG JEDNOG DETALJA ni kraljica Leticija nije ostala imuna na njih

0

Espadrile su godinama unazad najpopularnija obuća za leto, a to najviše duguju svojoj udobnosti i praktičnosti, a sa druge strane, eleganciji koju daju celom izgledu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Espadrile su savršen izbor ukoliko volite da nosite visoke potpetice, a ne želite da su mučite sa neudobnim štiklama. One mogu biti i ravne i sa platformom, a za koje god da se odlučite nećete pogrešiti.

 

Leto je godišnje doba kada najviše možemo da eksperimentišemo sa garderobom i obućom, a da izgledamo savršeno u toplim danima.

 

Espadrile pružaju više mogućnosti, pa ih tako možete nositi i na posao, ali i na kafu sa prijateljima, dakle, možete izgledati i ležerno i elegantno.

 

Kraljica Leticija
foto: José Oliva / ContactoPhoto / Profimedia

Njihovoj popularnosti je dodatno dala na značaju i kraljica Leticija, ali i Kejt Midlton i njena sestra Pipa.

 

U narednim letnjim mesecima nađite svoje savršene espadrile, ali sa posebnim detaljem, mašnom koja se veže oko noge i time dodatno izdužuje noge i čini vašu figuru još tanjom.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Čini se da je ovaj model obuće popularniji nego ikad i definitivno je glavni hit leta, što i ne čudi s obzirom da su one omiljene španskoj kraljici koja ih nosi u svakoj mogućoj prilici i najbolji je primer kako ih možete uklopiti uz letnje autfite.

Espadrile su idealne zbog bezbroj mogućnosti za kombinovanje, a možete ih nositi uz duge suknje, haljine, ali i kratke varijante, zatim letnje pantalone, a klasičan odabir bele haljine i modernih espadrila je proveren spoj za izgled koji privlači pažnju.

 

 

makonda-tracker