tužno

Šakira uslikana prvi put od razlaza sa fudbalerom: Mnogi je NISU PREPOZNALI (FOTO)

0

Sudeći prema fotografijama jednu od najlepših žena sveta mnogo je pogodila muževljeva prevara

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena pevačica Šakira, prvi put je u javnosti uslikana nakon što je njen nekadašnji muž, Žerar Pike viđen sa novom devojkom na jednoj zabavi u Stokholmu.

 

Ona se dobro držala proteklih nekoliko nedelja, ali je sudeći prema fotografijama sada stiglo sve.

 

Šakira i Pike
Šakira i Pikefoto: Profimedia

 

Dok se vozila ka svojoj kući u Barseloni znatiželjni fotografi su je slikali na jednom semaforu, a ono što se na fotografijama vidi zabrinulo je njene najiskrenije fanove.

 

Kolumbijska pevačica  je izgledala utučeno dok je sedela za volanom, na njenom licu se vidi umor, bol, tuga. 

 

Šakira
Šakira foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Koliko je utučena govori i činjenica da na licu nije imala gotovo ni malo šminke, ali i njen izraz lica. Izgleda da je popularnu pevačicu sada tek stiglo sve ono kroz šta je prošla u proteklih mesec dana koliko je prošlo od kada je poznati par obelodanio da se razvode.

 

Kap koja je prelila čašu očigledno je bila objava na društvenim mrežama na kojoj se njen muž mogao videti sa nepozatom ženom u jednom noćnom klubu u Stokholmu. 

 

 

Fotografiju je na društvene mreže navodno okačila jedna žena koja ga je srela te večeri i zamolila ga da se pozdravi sa njenim sinom, što je on odbio. Žena je bila veoma besna pa je odlučila da ga na taj način kazni. 

 

 

Ona je objavila fotografiju uz koju je napisala: 

 

- Šta si umislio, da si frajer koji može da ima svaku devojku? To me nije impresioniralo uopšte. Zamolila sam te da pozdraviš mog sina, rekao si "NE". Udarila te je slava u glavu i to je veoma tužno" - glasila je njena poruka čuvenom fudbaleru. 

 

Ovo je bila jedna od glavnih tema proteklih dana u medijima, a očigledno je pevačica zbog toga još više zapala u tugu i bol. 

 

 

 

makonda-tracker