novi obrt

ON je bio PRVA ŠAKIRINA LJUBAV: Voleli su se 11 godina, posle raskida ju je TUŽIO, a sada je moli da mu se vrati?!

0

Nakon idilične ljubavne priče, poznati lepotan tražio je od pevačice čak 250 miliona dolara, a navodno se sada "sabrao".

foto: GAMBA / The Photo One / Profimedia
foto: GAMBA / The Photo One / Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira u poslednje vreme je u centru pažnje svetskih medija zbog raskida sa španskim fudbalerom Đerarom Pikeom, o kom nije želela javno da se izjašnjava.


Nekadašnji par izdao je zajedničko saopštenje za medije u kom su istakli da se rastaju i više se nisu oglašavali ovim povodom.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju — bilo je sve što su imali da kažu Šakira i Pike.

 

U medijima su se pojavile glasine da je fudbaler varao pevačicu, da je njegovi prijatelji nisu podnosili, da su je Antonela Rokuzo, supruga Lionela Mesija, i druge žene fudbalera iza leđa zvali Šefica... Sve to Šakira je podnela sa osmehom i ne komentarišući, ali teško da joj je lako ovih dana. Kako piše španska "Marka", vatrenoj Kolumbijki težak period olakšava niko drugi do bivšeg dečka — Antonija de la Rue!

 

Šakira, Antonio de la Rua
foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Ko je Antonio de la Rua?


Poznati argentinski advokat Antonio de la Rua sin je bivšeg predsednika Argentine Fernanda de la Rue.


Iako nije imao zvaničnu funkciju, pisalo se da je on bio glavni mozak očeve predsedničke kampanje i da mu je značajno pomogao da dođe do mesta predsednika. To je došlo sa cenom: paparaci su mu stalno bili za stopama od te 1999. godine, a nije mu mnogo pomoglo ni to što je već sledeće godine počeo da se viđa sa Šakirom.

 

Kolumbijska pevačica tada je bila na početku svoje planetarne karijere i spremala se da objavi hit Whenever, Wherever, koji je ugledao svetlo dana 2001. godine. Par nije otkrivao mnogo o svojoj ljubavi, a zajedno su i živeli i proputovali pola sveta, pa je za mnoge bila iznenađenje vest da se Šakira i Antonio rastaju.


Šakira je 2011. godine, posle 11 godina ljubavi, na svom zvaničnom sajtu saopštila da su advokat i ona raskinuli nakon što su doneli "zajedničku odluku da odmore o svoje romantične veze". Pevačica je tada istakla da "na ovaj period razdvajanja gleda kao na privremen i kao na vreme za individualni rast jer oni nastavljaju da budu partneri u poslovnim i profesionalnim životima". Naime, De la Rua je brinuo o pevačicinim "poslovnim i karijernim interesima, kao i uvek", istakla je.

 

Šakira, Antonio de la Rua
foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Još veći šok usledio je kada je Antonio 2012. godine podneo tužbu protiv Šakire i u njoj tražio naknadu od 250 miliona dolara zbog gubitka koji je doživeo nakon prestanka njihove saradnje. Kako je tvrdio, njemu pripada bar 18% njenog imetka.


Spekulisalo se da Antonio i Šakira godinama nisu komunicirali, ali pevačica je 2019. godine, kada je njegov otac Fernando de la Rua preminuo, na Instagramu podelila emotivnu poruku i objavila njegovu fotografiju sa sinom.

 

Fernando, otišao si zauvek, prijatelju. Tvoja deca, tvoja supruga Ines, tvoji unuci, prijatelji i ja pamtićemo te s neizmernim osećajem ljubavi prema tvojoj skromnoj duši punoj ljubavi. Volim te — napisala je ona tada.

 

Antonio de la Rua, Šakira
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Antonio de la Rua danas je oženjen i ima dvoje dece, a navodno su Šakira i on obnovili prijateljski odnos! Naime, prema pisanju "Marke", Antonio se nedavno rastao od supruge i uspostavio kontakt sa Šakirom!


Čini se da se gospodin De la Rua sabrao i lepo joj se obratio — kaže dobro upućeni izvor.

 


Advokat navodno šalje poruke Šakiri, a to je izneto i u jednoj kolumbijskoj televizijskoj emisiji. Šta je istina — sigurno ćemo saznati uskoro!

 

 

 

makonda-tracker