za sve prilike, za svaku figuru

OVOG LETA ĆE PREPLAVITI BEOGRADSKE ULICE: Ovo je savršena haljina — sjajno stoji i mršavicama punijima, a nosi se SVUDA

0

Izbor prolećnih i letnjih haljina je ogroman, a postoji jedan trend koji se lako uklapa u svaki tip ovog popularnog komada — bila haljina mini, midi, maksi, ravnog ili A kroja, ova sitnica čini da ona lepše pada i laska figuri!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U pitanju je tzv. tiered dress, haljina koja je proštepana tako izgleda kao da je sastavljena od više slojeva. Ovaj detalj toliko je popularan da je počeo da se primenjuje i kod tunika, pa čak i kratkih bluza, a interesantno je da je prošle godine samo jedan ovakav model prodat na Asosu u čak 18 hiljada primeraka!

 


Haljina koja izgleda kao da je napravljena od više slojeva vrlo je udobna, nigde ne steže, a postiže lepršavost zahvaljujući volanima. Može se nositi i u svakodnevnim prilikama kao street style komad, ali i za neke formalnije događaje. Posebno je omiljena jer odiše romantikom, pa pored volančića ima i nabrani efekat i daje notu ženstvenosti i razigranosti.

 


Najbolje izgleda u midi i maksi varijanti jer duža haljina znači više slojeva i volana, kao i ona A kroja jer vizuelno sužava figuru, a može se pazariti kako u modelu s rukavima (puf, ravnim, dugim, kratkim...) tako i s bretelama. Mogućnosti je bezbroj, a utisak je sjajan bez obzira na tip građe.

 


Možete kombinovati ovu haljinu s bilo kojom letnjom obućom, a najbolje će izgledati u spoju s baletankama i mini-tašnom s lančićem. I naravno — uz otkačene lokne!

 

 

makonda-tracker