tuguje?

Šta se dešava sa Pikeom? Raskinuo sa devojkom, a sada u automobilu radi nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO!

0

Pike i Šakira su zajedno proveli 12 prelepih godina

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni fudbaler Žerar Pike i pevačica Šakira objavili su vest o razvodu još 4. juna. Kraj ljubavi duge 12 godina pogodila je mnoge, a čini se i da su njih dvoje patili kao nikad do sada.

 

Šakira je u više navrata uslikana bezvoljna, umorna, neraspoložena, a sada znakove pokajanja pokazuje i čuveni fudbaler.

 

 

Taman što se fama oko njihovog razvoda malo stišala Pike je ponovo podigao javnost na noge.

 

Naime, jednom prilikom kada se fudbaler vraćao sa treninga, na trenutak se zaustavio na rampi kroz koju mora da prođe. Prozor na njegovom automobilu je bio spušten, a jedan momak je tu priliku iskoristio da snim čuvenog centralnog beka.

 

 

Ono što nije očekivao je da će čuti da fudbaler sluša pesmu bivše žene. Od je odvrnuo muziku i čin se da je baš uživao u svakoj reči.

 

Momak je video odmah postavio na društvene mreže gde je za vrlo kratko vreme prikupio 4,5 miliona pregleda i više od 250.000 lajkova.

 

Šakira i Pike
Šakira i Pikefoto: Profimedia

 

U poslednjih nekoliko dana postalo je očigledno da je Pike prekinuo vezu sa devojkom s kojom je navodno varao Šakiru, a koja je i dovela do raspada njihovog braka.

 

Takođe, tokom teškog perioda kroz koji je Šakira prošla ona je najveću podršku našla u porodici, ali i bliskom prijatelju Alehandru Sanzu.

 

 

makonda-tracker