s njima joj nije bilo lako

Za to što ju je prevario krive — NJU?! Pikeovi prijatelji ne kriju mišljenje o Šakiri nakon 12 godina njihove ljubavi

1

Pevačica im nikad nije bila po volji, smislili su joj uvredljiv nadimak, a navodno nakon što je prevarena smatraju da je sama kriva

foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU
foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike rastali su se nakon 12 zajedničkih godina i dvoje dece. Nakon kraćih spekulacija u španskim medijima, par je izdao zajedničko saopštenje kojim je potvrđeno da je njihovoj sreći došao kraj.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju — istakli su Pike i Šakira.


Prema glasinama u tamošnjoj štampi, do rastanka je došlo zbog fudbalerovog neverstva, nakon što ga je Kolumbijka zatekla s mladom neimenovanom hostesom.

 

Kako sada pišu španski mediji, najbliži prijatelji Đerara Pikea krivca za rastanak ne vide u preljubniku, već isključivo u Šakiri! Navodno je sportista uhvaćen u periodu nakon dugog perioda pevačicinog "šefovanja i oholosti", tvrdi Marca.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN


Pre nekoliko dana, ovaj portal je javio i da Šakiri nije bilo lako u društvu njenog bivšeg tokom proteklih godina jer je supruge i devojke njegovih prijatelja nisu volele, najblaže rečeno. Izabranice najvećih zvezda Barselone, uključujući Antonelu Rokuzo, suprugu Lionela Mesija, bile su bliske s Pikeovom bivšoj devojkom Nurijom Tomas, zbog čega su bile ogorčene kada ju je fudbaler ostavio zbog Šakire.


Čitavo Pikeovo društvo je Šakiru iza leđa zvalo Šefica. Nikad se nije mnogo družila s ljudima s kojima je Pike prijatelj ceo život, pa nisa suprugama drugih fudbalera Barselone. Izgleda da je smatrala da je iznad njih. To im je, kao paru, od početka stvaralo probleme — rekla je španska novinarka Lorenca Vaskez.

 

Šakira
foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Pevačica, očekivano, nije bila previše zainteresovana da uđe u njihovo društvo, kom je često bila meta ogovaranja, tvrde španski tabloidi.


Kako dalje piše Marca, Šakira nikad nije prihvatila Španiju kao svoj dom jer tamo nije imala prijatelje i ostajala je u Barseloni samo zbog Pikea, a jedina osoba s kojom se družila bila je njena svekrva.


S njom više nema tako blizak odnos — dodala je Vaskezova.

 

 

makonda-tracker