ovo nije njena godina

Tužilaštvo traži 8 godina zatvora i OGROMNU SUMU NOVCA: Šakira tvrdi da je nedužna, a milionski dug stigao na naplatu

0

Pevačica tvrdi da je ona isplatila sve šta je dugovala. 

foto: EPA/ GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA/ GUILLAUME HORCAJUELO

Pevačica Šakira definitino 2022. neće pamtiti baš kao najsrećniju godinu u svom životu. Nedavno je raskinula dvanaestogodišnju ljubav sa fudbalerom Žerarom Pikeom, takođe su je zadesili i problemi i sa ocem koji je imao zdravstvene probleme, a sada će morati da se bori da izbegne zatvorsku kaznu od 8 godina. 

 

Tužilaštvo u Barseloni traži osam godina zatvora jer je kako se navodi od 2012. go 2014. godine od španskih vlasti utajila 14. 5 miliona evra. Pored zatvorske kazne od nje se traži i isplata u vrednosti od 24 miliona evra, piše britanski "Dejli mejl".

 

Ona odbija bilo kakavu nagodbu, a kako su saopštili njeni advokati, pevačica u tom periodu nije živela u Španiji.

 

— Pevačica je potpuno uverena da je nedužna i zato ne prihvata bilo kakav dogovor — saopštili su u sredu njeni advokati, dok detalji nagodbe nisu saopšteni.

 

Šakira tvrdi da se 2015. preselila u Barselonu gde je živela sa fudbalerom Žerarom Pikeom sa kojim ima dvojicu sinova Milana i Sašu. Naglašava da je platila 17.2 miliona evra koliko je po proceni španske poreske službe procenjeno da duguje i poručuje da dug ne postiji godina pa zato mirno čeka suđenje uverena da će pravda biti na njenoj strani.

 

 

makonda-tracker