zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 3. do 9. oktobra: Rak će se boriti s velikim iskušenjima, a Device će se razočarati (ZA SVAKI ZNAK)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Strelac

 

Sve do četvrtka susretaćete se sa izazovima i problemima. Nećete imati inspiraciju, bićete umorni I pomalo bezvoljni. Boravak u prirodi i među životinjama najbolje će vas regenerisati i opustiti. Na kraju nedelje čekaju vas pozitivne promene i nove, inspirativne ideje.

 

Jarac

 

Očekuje vas prilično naporna nedelja jer ćete se najviše baviti rešavanjem materijalnih problema. Važno je da ne propustite neke od šansi koje ćete imati u drugoj polovini nedelje. Neki planovi i projekti, nažalost, neće doživeti realizaciju, tj. moraće da se otkažu. Povedite računa o trošenju novca- sada je potreban oprez i dobar plan upravljanja fnansijama.

Vodolija

 

Jesenje vreme vam donosi promenu raspoloženja. Ako osećate melanholiju, čitajte neku optimističnu knjigu ili pogledajte romantični film. Dobar je trenutak da pravite planove za budućnost jer vam ona daje smisao postojaja. Postavite svoje ciljeve i počnite da radite na njihovom ostvarenju. Možda će vašem rođaku biti potrebna zdravestvena pomoć.

 

Ribe

 

Nedelja vam donosi značajan preokret nabolje, posebno u finansijskoj i materijalnoj sferi. U odnosima sa voljenom osobom sve je harmonično, odlično se slažete. Ovaj miran period neće vam biti dosadan, čak naprotiv- prijaće vam. Ribe koje sanjaju da postanu roditelji, imaju velike šanse da im se želja ostvari. Dobar je trenutak da se posvetite svom zdravlju, ali i izgledu.

 

 

makonda-tracker