astro kaže

NOVČANI HOROSKOP za jesen 2022. godine: Device treba više da se odmaraju, a Bikovi neće imati problema sa novcem

0

Planete su vam predviđaju uzbudljiv period koji dolazi.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi su skloni rasipanju i brzopletim kupovinama. Vole da kupuju sitnice koje im donose radost. Trebalo bi da naučite da budete pažljiviji u trošenju i naviknete se da štedite novac. Ove jeseni, finansijska sreća vam ide na ruku. Moguće su povišice, bonusi, unapređenja.

 

Bik

Jesen obećava da će biti dobar period za Bika, ne predviđaju se problemi sa novcem. Međutim, ovo nije najbolje vreme za velika ulaganja, pa ga je bolje posvetiti štednji i planiranju. U septembru mogu nastati nepredviđeni troškovi vezani za pomoć najmilijima. Kasnije se stvari mogu srediti.

 

 

Blizanci

Ključna reč za Blizance ove jeseni je stabilnost. Ostvarujete savršen balans između potrošnje i dobiti. U finansijama za vas vlada mirna luka. Ipak, nemojte preterivati sa troškovima kako u zimu ne bi došlo do finansijskih rupa.

 

Rak

Jesen će se pokazati kao prilično miran period za Rakove u finansijskom smislu. Vaš rad i rud napokon će da s eisplati. Možete da se opustite i odmorite, da udahnete svež vazduh sa puno mira. Verujte svojoj intuiciji, ona će vam reći prave odluke za planiranje budžeta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker