ne eksponira se

Obojicu supruga upoznala je na poslu, mama je zgodnog pilota: O životu Duške Vučinić retko ćete čitati u medijima

0

Žena koja je u Srbiji sinonim za Evroviziju ne čita šta se piše o njoj, ali se trudi da razdvoji privatno i profesionalno, pa o njenom privatnom životu nije poznato mnogo detalja

Duška Vučinić, komentatorka Evrovizije, na premijeri predstave 'Žene u crvenom'
Duška Vučinić, komentatorka Evrovizije, na premijeri predstave "Žene u crvenom"foto: Zorana Mandic/ATAImages

Dok traje 68. Evrovizija i navijamo za predstavnicu Srbije Teja Doru, koja će u finalu izvesti pesmu "Ramonda", i pratimo dešavanja u Malmeu, jedna od omiljenih članica naše delegacije nesumnjivo je komentarorka takmičenja Duška Vučinić.


Šefica za odnose s medijima i štampom RTS-a godima je kod srpske publike sinonim za Evroviziju, a evrovizijski fanovi je obožavaju zbog načina na koji prenosi najveće evropsko muzičko takmičenje.


Iako je decenijama jedna od najpoznatijih novinara Javnog servisa, Duška nije ko eksponira svoj privatni život, pa se o njemu ne zna mnogo.


Koliko je poznato, ona je dvaput bila u braku.

Oba supruga upoznala sam na Trećem kanalu. Prvi put sam se udala sa 24 godine – istakla je i dodala. – Brak je potrajao tri i po godine, a ubrzo sam se i drugi put udala. Za Srđana, s kojim sam dobila sina Aleksu.


Voditeljka je jednom prilikom otkrila da njen sin završava pilotsku akademiju, a na Instagramu je svojevremeno podelila njihov selfi.

 

Duška Vučinić sa sinom Aleksom
Duška Vučinić sa sinom Aleksomfoto: duskavucinic/Instagram

Kako je istakla, s bivšim supruzima neguje prijateljske odnose.


Obojica muževa su mi danas beskrajno bliski prijatelj. Velika su mi podrška, kao i ja njima. Ponosna sam što sam odnegovala takav odnos – kaže Duška Vučinić.


Ona se ne opterećuje time šta mediji pišu o njoj, iako joj nije prijatno da se piše o njenoj privatnosti.


Ne čitam i ne pratim šta se o meni piše, ali mi bliski ljudi uz osmeh ponešto prenesu. Ima tu raznih duhovitih komentara i slika, i to je potpuno u redu, meni je to simpatično. Naravno da nije prijatno kada vam kopaju po privatnom životu, ali ove godine toga nije bilo. U jednom trenutku pomislila sam da sam bila predosadna, ali sam se prisetila nekih komentara i shvatila da ipak nisam - ispričala je Duška Vučinić svojevremeno za "Hello".

 

Duška Vučinić
Duška Vučinićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Teya Dora ekskluzivno pred finale Evrovizije

 

makonda-tracker