trendi i praktično

Kako će se ove sezone nositi kožna suknja? Nina Badrić ima jednu i kombinuje je tako da se pogledi prosto "lepe" za nju

0

Nekada je kombinacija najjednostavnijih komada baš ona koja je pun pogodak

NINA POKAZALA KAKO ĆE SE OVOG PROLEĆA NOSITI KOŽNA LAKOVANA SUKNJA
NINA POKAZALA KAKO ĆE SE OVOG PROLEĆA NOSITI KOŽNA LAKOVANA SUKNJA foto: Instagram / ninabadrich

Modni trendovi se smenjuju iz sezone u sezonu, a sada svi s nestrpljenjem isčekujemo da vidimo kako će se neki, po svemu sudeći, vanvremenski komadi nositi ovog proleća.

 

Broj jedan među njima već dugi niz godina je kožna suknja, koja je, u nešto izmenjenom obliku, ponovo kraljica garadarobera svih trendseterki, ali i žena koje vole klasiku i jednostavnost. 

 

I ovog proleća posmatrajući poznate dame možemo dobiti inspiraciju za neki od naših budućih stajlinga, a jedan takav pokazala je i lepa Nina Badrić, koja, naročito u poslednje vreme, obožava da isprobava razne odevne kombinacije .

 

Jednu takvu ponela je tokom opuštene šetnje gradom i svi su primetili da nikada bolje nije izgleala. Kratka frizura definitivno je uticala na to da izleda bar deset godina mlađe, a trendi komadi je čine ženstvenom i modernom.

 

Ovog puta Ninin izbor je bila prelepa crna lakovana kožna suknja, koja je bila hit šezdesetih i sedamdesetih godina, a onda je na neko vreme nestala sa modne scene. Sada se ponovo vratila i donela pravi bum, pa ne iznenađuje što je žene ponovo obožavaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina ju je iskombinovala sa najjednostavnijom crnom majicom sa V izrezom i sunčanim naočarima koje su se savršeno uklopille u celu kombinaciju. Još jedan detalj zapao je za oko ljubiteljkama mode, a u pitanju je bila njena haljina poznatog brenda Luj Viton, koju dame sa stilom obožavaju.

 

Još jednom je Nina pokazala da i te kako prati modne trendove i da se trudi da bude uvek sređena i obučena po poslednjoj modi. 

 

U galeriji pogledajte još neka od njenih izdanja i pišite nam koje vam se najviše dopada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Zašto je Nina Badrić iz studija izašla u suzama?

 

makonda-tracker