ASTROLOGIJA

NOVČANI HOROSKOP od 13. do 19. maja: Bikovima preti “crni finansijski niz”, a svi treba da obrate pažnju na 4 datuma

0

Zavirite među zvezde i pogledajte kakva je situacija s novcem u nedelji koja je pred nama

NEDELJNI FINANSIJSKI HOROSKOP
NEDELJNI FINANSIJSKI HOROSKOPfoto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Novac i posao su one oblasti života u kojima uvek želimo da budemo uspešni. Predstojeća nedelja može doneti mnoga prijatna i ne baš prijatna iznenađenja, uz malo više ovih drugih. Da biste održali uspeh, slušajte savete astrologa.

 

Glavni problem naredne nedelje je prelazak Merkura u znak Bika 15. maja. Nepovoljan period za kupovinu počinje u sredu. Posao, poslovi, pregovori i poslovna putovanja, ali ne za sve Znakove ovaj period će biti podjednako loš i neće za sve metode prevazilaženja problema biti identične.

 

Češće koristite moćne čarolije za sreću i bogatstvo da biste bili potpuno naoružani u ovom teškom trenutku. 17. maja Merkur će biti u kvadratu Plutona, tako da će ovaj dan biti izuzetak u mračnom periodu. Tako će najopasniji dani biti 15, 16, 18. i 19. maj.

Ovan

 

Do utorka, Ovnovi će biti veoma, veoma srećni u finansijskoj sferi. Psihološki aspekt uspeha je izuzetno važan za održavanje performansi, čak i nakon što Merkur pređe u Bika. Bilo bi preporučljivo odustati od negativnih misli. Svako ko će raditi rame uz rame sa ljudima treba da nauči da oprašta uvrede. U velikom timu važno je što jednostavnije tretirati prošlost.

 

Bik

 

Astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro.ru snažno preporučuju Biku da izbegava obavljanje više zadataka. Bolje je raditi jedno po jedno. U suprotnom, finansijski crni niz će doći ranije nego što bi mogao i trajaće duže. Početkom nedelje odgovorni Bikovi će moći da ispune neke želje, uključujući i finansijske. Ako ti ljudi žele nešto da kupe, moraju to da urade pre srede.

Blizanci

 

Za sve Blizance koji žele da dobiju novi posao ili da se popnu na višu poziciju važno je da ne sanjaju, već da rade. Nažalost, sam predan rad nije dovoljan. Važno je da naučite da vizualizujete svoje želje. Astrolozi takođe savetuju ovim ljudima da ne zaborave na finansijsku opreznost. Što je manje spontanosti ostalo u životu Blizanaca, to bolje.

 

Rak

 

Na naše finansije i materijalno blagostanje utiče ne samo način na koji radimo, već i ono što govorimo. Astrolozi savetuju Raku da što više vremena posveti pozitivnom razmišljanju i izgovori prave fraze: „Na pravom sam putu“, „Ja to mogu“ i tako dalje. Predstavnici ovog znaka treba da budu oprezni prema spontanim odlukama, a takođe je važno da ne odstupe od standardne rutine, da ne menjaju prioritete i planove.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker