otkrivena njihova reakcija

Čak ni u Nigeriji nemaju mira: Princ Hari i Megan Markl dovedeni pred svršen čin, u njihove izraze lica gleda ceo svet

1

Nakon što je uz hladan tuš otišao iz Britanije, princ Hari se ponovo nalazi pred izazovima, ovog puta daleko od rodne zemlje i ruku pod ruku sa suprugom Megan Markl 

REAKCIJA PRINCA HARIJA I MEGAN TOKOM HIMNE KRALJU
REAKCIJA PRINCA HARIJA I MEGAN TOKOM HIMNE KRALJU foto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

Princ Hari i Megan Markl gostovali su nekoliko dana u Nigeriji, gde su imali niz aktivnosti, a nema ko nije primetio da je Megan blistala u fantastičnim stajlinzima i da je bila i te kako dobro raspoložena.

 

Nakon "hladnog tuša" koji je doživeo od stane oca, koji nije imao vremena da se vidi sa njim, u Britaniji, Hariju je prijala opuštenija atmosfera i ljubav i poštovanje koju je dobijao od ljudi u Nigeriji.

 

Ipak, i tu je doživeo jedno, reklo bi se iznenađenje, a ceo svet gledao je u njega i Megan i isčekivao reakciju na novonastalu situaciju. Naime, njima je puštena himna Bože čuvaj kralja, koju su oni s pažnom i poštovanjem odslušali.

 

Na društvenim mrežama brzo se pojavio snimak, koji je mogao mnogo toga da pokaže, ali zapravo nije pokazao ništa. 

 

Megan i Hari ostali su na visini zadatka, ustali su čim su se čuli prvi taktovi himne, stajali su mirno i gledali ispred sebe. 

 

Bože čuvaj kralja je nacionalna i kraljevska himna za britanske teritorije, kraljevstva Komonvelta i britanske krune. Autor stihova ostaje nepoznat iako se često pripisuje kompozitoru Džonu Bulu.

 

 

Princ Hari i Megan bili su na ručku u Abudži koji je održan nekoliko sati nakon što su gledali odbojkaški meč i bili su opsednuti navijačima. Megan je izgledala je prelepo u beloj haljini bez naramenica.

 

Par je bio počasni gosti dok su sedeli u posebno obeleženim stolicama. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

makonda-tracker