uvek otmena

Etno, poslovno, ULTRAŠIK: Stajling Olene Zelenske za susret s Tamarom Vučić u Beogradu je lekcija o prolećnoj eleganciji

0

Dok je prva dama Srbije odabrala belu haljinu, supruga predsednika Ukrajine odabrala je crno-belu modnu kombinaciju savršenu za prolećni dan

Olena Zelenska prvog dana posete Beogradu
Olena Zelenska prvog dana posete Beogradufoto: olenazelenska_official/Instagram

 

Olena Zelenska, prva dama Ukrajine i supruga ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, boravi u poseti Srbiji.


Prvog dana posete ona je s prvom damom Srbije Tamarom Vučić obišla "Rimsku dvoranu" u okviru Biblioteke grada Beograda i "Ukrajinsku policu", kutak ove ustanove u kom se nalaze ukrajinske knjige.


Obe prve dame u ovoj prilici nosile belu boju, a dok je Tamara Vučić odabrala potpuno belu haljinu s nabranu u prednjem delu, Olena Zelenska se odlučila za efektnu crno-belu kombinaciju.

Prva dama Ukrajine pojavila se u beloj bluzi, modelu s decentnim V-izrezom i širokim, rukavim s blagim puf-efektom.

 

 

U pitanju je etno model s belim cvetnim vezom i presvučenim belim dugmićima, koju je Zelenska kombinovala s dubokim pantalonima.


Opredelila se za varijantu dubokog struka i širokih nogavica, koja je vodeći trend proteklih nekoliko godina, a kosu je podelila na razdeljak i pokupila u nisku punđu, čime je postigla vrlo otmen look.

 


Olena Zelenska u braku je s Volodimirom Zelenskim od 2003. godine, a par ima dvoje dece – Oleksandru (19) i Kirila (10).

 

Olena i Volodimir Zelenski
Olena i Volodimir Zelenskifoto: EPA/TATYANA ZENKOVICH

Rođena je kao Olena Kijaško u Krivom Rogu, u Dnjepropetrovskoj oblasti, gde je završila osnovnu i srednju školu, nakon čega je upisala arhitekturu na lokalnom univerzitetu. U međuvremenu je počela da piše za zabavnu emisiju "Kvartal 95 Studio", a išlo joj je tako dobro da je rešila da će se ubuduće baviti scenarističkim poslom.

1 / 7 Foto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Prva dama Ukrajine je od 2019. godine, kada je njen suprug, nekadašnji glumac i komičar, odneo pobedu na predsedničkim izborima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Svaki predsednik ima svog dvojnika"

 

makonda-tracker