planete su pripremile uzbuljiv period

Veliki MESEČNI HOROSKOP od 22. septembra do 22. oktobra: Bikove čeka ostvarenje svih planova

0

Pripremite se za uzbiljivu jesen... 

foto: Igor Rain/Shutterstock
foto: Igor Rain/Shutterstock

Ovan

Vi ste vatreni i energični znak, ali Sunce u Vagi vas motiviše da se odmorite, napunite energiju i usporite. Ovaj osećaj je verovatno pojačan vašomvladajućom planetom, Marsom, koja zuskoro kreće retrogradno. Mars neće zvanično biti retrogradan do 31. oktobra, ali pošto je to vaša vladajuća planeta, verovatno ćete već početi da osećate ovaj efekat usporavanja. Mlad Mesec u Vagi 25. septembra može izazvati značajnu vezu u vašem životu. Možda postoje skriveni uvidi koji isplivaju na površinu ili nove informacije koje menjaju osećanja koja imate prema nekoj drugoj osobi. Sa nekoliko retrogradnih planeta u ovom trenutku, idite polako. Pokušajte da ne delujete žurno, već umesto toga dajte sebi vremena da zastanete, razmislite i shvatite kako želite da nastavite. Pun Mesec 9. oktobraje u znaku Ovna, a ovo može aktivirati vašu energiju i inspirisati nove ideje. Moguće je da ćete morati da se oslobodite nekih navika i stećenih obrazaca ponašanja i razmišljanja kako biste mogli da ostavrite nove snove i pobede.

 

Bik

Sezona Vage donosi sjajnu priliku da se organizujete i fokusirate na manje detalje koji čine vašu dnevnu rutinu sjajnom. Da li ste zadovoljni kako provedete dan? Da li je potrebno da promenite svoje ciljeve? Sezona Vaga nudi fantastičnu energiju za preoblikovanje vaših svakodnevnih navika i stvaranje novih zdravih i produktivnih. Uz snažan tok retrogradne energije koji trenutno teče našim kosmičkim nebom, imajte na umu da postanete previše ambiciozni u vezi sa onim što pokušavate da postignete. Mlad Mesec 25. septembra u Vagi i možda će vam skrenuti pažnju na vaše zdravlje i blagostanje. Možda ćete otkriti da morate da postavite neke granice i počnete da delegirate ako ste preuzeli previše zadataka. Ovaj mlad Mesec takođe sadrži neverovatnu energiju koja može aktivirati tok obilja u vašem životu. Moguće je da ćete uspeti da pronađete ravnotežu, završite ono što je započeto i u svom životu kreirate balans.

 

 

Blizanci

Sezona Vaga će proširiti vaše srce, podstiče vas da shvatite šta je zaista važno. Moguće je da će u ovoj sezoni vaše srce biti isceljeno od prethodnih iskustava, zato budite nežni prema sebi i nastavite da se povezujete i prilagođavate onome što vam srce govori, čak i ako vam je ponekad pomalo neprijatno. Vaše srce je moćno oruđe, slušajte ga i poštujete ono što ono inspiriše u vama. Mlad Mesec u Vagi 25. septembra verovatno će pokrenuti srčane stvari u vašem životu. Voljena osoba će tražiti od vas podršku, možete bliskost u odnosu značajno povećati. Tokom mladog Meseca usamljeni mogu pronaći novu ljubav, ali pazite se troškova. Nemojte saditi seme dugova tamo gde zaista nema prostora. Merkur, vaša vladajuća planeta će biti retrogradna pod Suncem u Vagi do 2. oktobra. Tokom ovog perioda, možda ćete se osećati pomalo maglovito ili zbunjeno, ili na potpuno suprotnoj strani, možda ćete otkriti da možete jasnije razmišljati! Retrogradni Merkur se može manifestovati za sve nas malo drugačije, ali u svakom slučaju, to je vreme ulaska unutra i slušanja našeg unutrašnjeg sveta. Vaše unutrašnje ja ima poruke i to su one na koje bi trebalo da obratite pažnju u ovom trenutku. Tokom pomračenja koje nas u ovom periodu očekuje, moguća je nagla promena energije, zato budite ljubazniji i nežniji prema sebi.

 

Rak

Sezona Vage 2022. podstiče vas da promenite prostor, dekorišete dom, izmenite krug ljudi koji vam ne prija. Mlad Mesec u Vagi 25. septembra mogao bi da izvuče porodične stvari na površinu. Ako se u vašoj porodici dešavaju neki izazovni problemi, sagledajte stvari iz drugačije perspektive. Sa Merkurom, planetom komunikacije koja je još uvek retrogradna pod ovim mladim Mesecom, preporučljivo je da dobro razmislite o tome šta ćete reći pre nego što to izgovorite. Ponekad nas retrogradni Merkur može naterati da govorimo bez razmišljanja ili da preterano delimo informacije koje ne doprinose izlečenju. Iz ovog mladog Meseca takođe zrači neka divna energija u izobilju, tako da ostanite otvoreni za primanje. Nikad ne znate šta vam Univerzum može doneti. Pun Mesec u Ovnu 9. oktobra može učintii da se osećate posebno osetljivo. Moguće je da ćete u ovom periodu osetiti kraj jedve faze i ciiklusa, ali to samo znači da se otvara prostor za nešto novo.

 

Nastavak na slede

makonda-tracker