zanimljivo

Deca jednog glumca ne znaju šta je to KAZNA: Ove poznate ličnosti imaju NAJČUDNIJA roditeljska pravila koja ste čuli

0

Svet superslavnih ume da bude pomalo konfuzan običnom čoveku, pa izuzetak nije ni njihov porodični život

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznate ličnosti koje imaju potomstvo ne razlikuju se mnogo od ostalih roditelja. I oni, iz najbolje namere, formiraju pravila koja za cilj imaju da njihova deca budu zdrava, srećna i uspešna, ali neki od principa po kojima oni žive mogu da budu pomalo čudna običnom svetu...

 

Budući da su tako velike zvezde i poznati kao jedan od najbogatijih parova na svetu, reper Džej Zi i pevačica Bijonse moraju mnogo energije da posvete bezbednosti svoje dece.

 

Zato njihova ćerka Blu Ajvi ne sme da ide u školu ako nema čitavu ekipu ljudi koji brinu da joj se ništa ne dogodi, a ona podrazumeva najmanje dva automobila i tri telohranitelja.

 

1 / 6 Foto: Twiter


Kako su svojevremeno pisali američki mediji, roditelji njenih školskih drugara nisuz oduševljeni time jer se ponekad napravi takva "frka" oko devojčicinog ulaska u školu da sva ostala deca kasne na časove.


Pevačica Alanis Moriset poznata je po mnogim hitovima, ali u poslednje vreme se o njoj ne piše često u tom kontekstu.

 

Alanis Moriset
foto: Profimedia

Otkako se posvetila porodici, ona se u medijima uglavnom pojavljuje zbog njenog privatnog života, a nedavno je sve šokirala neobičnim pravilom kojim se vodi.


Naime, kanadska muzička zvezda smatra da deca treba da budu dojena dokle žele.


Znam da neka deca sisaju do druge godine, ali neka prirodno prestanu tek nekoliko godina kasnije – kaže Alanis. – Mislim, to sve zavisi od deteta.

 

Deca Denzela Vašingtona Džon, Malkolm, Katja i Olivija – danas su odrasli ljudi, a otkako su bili bebe oni su bili najpristojnija stvorenja u čijoj blizini ste se mogli naći. Naime, glumac je jednom prilikom otkrio da su njegova supruga Poleta i on decu, čim progovore, učili da posle reči "da" uvek dodaju "gospodine" ili "gospođo".

 

Denzel Vašington, Denzel Vošington
foto: Profimedia

Vil Smit nije toliko strog da brine o tome koliko je beba ljubazna, a uvek mu je bilo izuzetno važno da se deca nikad ne osete loše. Zato njegova supruga Džejda Pinket-Smit i on nikad u životu nisu kaznili ćerku Vilou i sina Džejdena. Šta god da njihova deca urade, neće biti kažnjena, a par to naziva "krugom sigurnosti".

 

Džejda Pinket-Smit, Džejda Pinket Smit, Vil Smit, Džejda Smit
foto: Profimedia

Deca Džulije Roberts imaju mnogo pravila, a jedno od zanimljivijih je to što slatkiše jedu samo nekoliko puta godišnje, uglavnom kada je prilika posebna, poput rođendana. Isto tako, njenu decu nećete naći na društvenim mrežama.


Ne razumem zašto bi im to sad trebalo – kaže glumica.

 

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Njena koleginica Majim Bijalik više puta je pričala o svojoj odluci da njena porodica pređe na vegansku ishranu, a priznaje da se njena deca tome oštro protive. Ipak, ne pitaju se ništa – naređeno im je da budu vegani i moraju tako da se hrane, a ona ističe da gotovo nikad nisu bolesti otkako su promenili način ishrane.

 

Majim Bijalik
foto: Profimedia

Kristina Agilera smatra da je izuzetno važno ceniti žensko telo, pa je njen sin Maks okružen umetničkim delima koja prikazuju golu žensku figuru.

 

Mi skupljamo umetnine, tako da ima po kući mnogo aktova. Maks će odrasti s time da mu je to normalno... Čudno je samo ako se stidite – smatra pevačica.

 

Kristina Agilera
foto: Profimedia


Madona ne toleriše krš u svojoj raskošnoj vili, pa ako deca pažljivo ne odlože svoje stvari u korpu za prljav veš ili orman, ona pokupi sve što imaju i stavi u jednu vreću, koju potom sakrije. To je, pričala je, jednom učinila ćerki Lurdes, koja je potom morala svaki dan da ide u školu u istoj odeći.


Nosila je isto dok nije naučila lekciju – objasnila je pevačica.

 

Madona
foto: Instagram

Deca Gvinet Paltrou, pored toga što su morali da jedu bezglutensku hranu iako im gluten ne smeta, ne smeju da gledaju televiziju – ali samo ako se govori engleski jezik, koji im je maternji. Sve dok gledaju televiziju na španskom ili francuskom, ona nema ništa protiv.

 

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Njena koleginica Dru Barimor potiče iz čuvene holivudske glumačke porodice, ali za decu ima samo jedno pravilo: neće postati glumci. Ona je još kao dete završila na odvikavanju od alkohola i narkotika i smatra sebe srećnom što je danas uopšte živa i, možda opravdano, strahuje od ulaska njene dece u Holivud, pa ne želi ni da čuje da ih zanima gluma, makar dok ne budu punoletni.

 

Dru Barimor
foto: Profimedia

Dženifer Garner možda je omiljena holivudska slatkica, ali s decom nije toliko popustljiva. Njene ćerke Vajolet i Serafina i sin Samjuel, koje ima s glumcem Benom Aflekom, zapravo često ne dobijaju ono što žele, a glumica samo jednom godišnje odabere dan u kome će govoriti "da" deci za bilo šta što joj traže.

 

Dženifer Garner
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

 

makonda-tracker