njegov ponos

Ima 24 godine i uopšte ne liči na tatu: Sin Ričarda Gira je odrastao, ali i dalje ne shvata kakva je zvezda njegov otac

0

Čuveni holivudski zavodnik je otac trojice sinova, a dok su deca iz drugog braka još uvek mala, Gir je ponosni tata jednog odraslog momka pred kojim je blistava budućnost

Homer Gir često je bio pred očima javnosti tokom odrastanja, ali je kasnije uspevao da sačuva privatnost
Homer Gir često je bio pred očima javnosti tokom odrastanja, ali je kasnije uspevao da sačuva privatnostfoto: UPI / Newscom / Profimedia

Čuveni holivudski glumac Ričard Gir (74) jedna je od slavnih ličnosti koje su u poznim godinama pronašli veliku ljubav s kojom imaju nameru da ostare.


On je od 2018. oženjen 33 godine mlađom Alehandrom Silvom, s kojom je 2019. dobio sina Aleksandera, a 2020. na svet je stigao još jedan dečak čije ime još uvek nije objavljeno.


Mnogi, međutim, ne znaju da je Gir ponosan otac jednog odraslog mladića, 24-godišnjeg Homera, kog je dobio u braku s Bondovom devojkom Keri Lauel, s kojim je imao dugu ljubav i buran razvod.

Najstariji sin Ričarda Gira


Homer Džejms Džigme Gir došao je na svet 2000. u Njujorku, a imena je dobio po svojim dekama, uz jedan izuzetak – Džigme je staro tibetansko ime koje je Ričard Gir odabrao za svog sina kao predani budista.

Popularni glumac je posvećen tata Homeru od njegovog najranijeg detinjstva, pa su ih paparaci često viđali kako se igraju po parkovima širom Menhetna, a Gir je vodio sina na značajne sportske događaje i putovanja.

 

Njihov odnos ostao je nepoljuljan tokom višegodišnjeg razdora između Ričarda Gira i Homerove majke, a i danas nije retkost videti ga na zajedničkom odmoru s glumcem i njegovom novom suprugom.

 

Ričard Gir često je tokom Homerovog odrastanja viđan u igri s njim
Ričard Gir često je tokom Homerovog odrastanja viđan u igri s njimfoto: Steve Connolly / Shutterstock Editorial / Profimedia

On me ispunjava radošću. Moram da se potrudim da bih imao vremena za dete, ali to je neopisivo ispunjujuće. To je ljubav – objasnio je Ričard Gir jednom prilikom.


Sin Ričarda Gira završio je poznate privatne škole u Njujorku, a potom je upisao ugledni Univerzitet Braun, koji bi trebalo da završi tokom 2024.


Kako je glumac istakao u jednom intervjuu, njegova porodica uopšte nije svesna kakva je on zvezda, a to uključuje i njegovog sina, koji zapravo nije gledao tatinih mnogo filmova.


On to uopšte ne razume – istakao je Gir. – Veoma mu je teško da me gleda na ekranu jer, čak i kada igram neke ekstremne likove, ja sam još uvek njegov otac i teško mu je da se unese u priču.

Međutim, Holivud je Homeru primamljiv, pa je tako i sam počeo da se bavi ovom umetnošću, a 2022. godine je igrao u kratkom filmu "Avgust".


Desilo se da je i on počeo da glumi – pohvalio se Ričard Gir jednom prilikom. – Odjednom je postao vrlo zainteresovan i čini mi se da uživa u tome. Piše i malo režira filmove, tako da sada imamo još nešto zajedničko.


Ipak, Homer ne uživa u popularnosti koju nosi prezime Gir, pa već neko vreme ne ide na javne događaje sa ocem i zaključao je svoje profile na društvenim mrežama. On fizički više liči na svoju majku, ali po svemu sudeći mu je tata i dalje jedan od najboljih prijatelja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta svaki roditelj treba da zna?

 

makonda-tracker