važan trenutak

Njihova deca su imala posebnu ulogu: Jesu li Dženifer Garner i Mark Entoni bili na venčanju Džej Lo i Bena Afleka?

0

Prvo i vrlo intimno venčanje u Las Vegasu bivši supružnici "Benifer" su propustili, a jesu li glumica Dženifer Garner i pevač Mark Entoni svojim prisustvom uveličali novu svadbu Dženifer Lopez i Bena Afleka?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Glumac Ben Aflek (50) i pevačica i glumica Dženifer Lopez (52) venčali su se u subotu, javljaju američki mediji, drugi put za nešto više od mesec dana!


Nakon što je par rekao sudbonosno "da" sredinom jula u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji, oni su priredili veliku i romantičnu proslavu svoje ljubavi na Aflekovom imanju u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

 

Par je okupio veliki broj zvanica, svoje porodice, prijatelje i kolege, a piše se da su od poznatih na proslavi primećeni glumac Met Dejmon, reditelj Kevin Smit, voditelj Džimi Kimel...


Međutim, svi se pitaju jesu li venčanju prisustvovali latino zvezda Mark Entoni, bivši suprug Dženifer Lopez, i glumica Dženifer Garner, s kojom je Ben Aflek bio u braku.

 


Džej Lo i Ben su zasnovali porodice s bivšim supružnicima: latino zvezda s Entonijem ima blizance Maksa i Eme (14), dok njena imenjakinja Dženifer Garner s Benom Aflekom ima troje dece: Vajolet (16), Serafinu (13) i Samjuela (10).


Kako su javili američki mediji, njihova deca su imala važnu ulogu na venčanju – nosila su mladin veo, dugačak više od šest metara. Međutim, jesu li tu bili svi njihovi roditelji?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luzjlover


Prema pisanju stranih medija, Mark Entoni je upravo završio napornu evropsku muzičku turneju i odmara se u Majamiju, zbog čega nije prisustvovao venčanju svoje bivše supruge.


Ponovo tu nije bila ni Dženifer Garner, koja je prvo venčanje Bena Afleka i Džej Lo propustila zbog putovanja n kalifornijsko jezero Taho. Ovog puta, par ju je navodno ljubazno pozvao da uveliča njihovo slavlje, ali je glumica morala da odbije jer je imala poslovne obaveze u Teksasu cele ove sedmice.

 

1 / 5 Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia


Mediji su javili da je svadbu propustio i Benov rođeni brat i poznati glumac Kejsi Aflek, koji je, kako piše People, imao "porodične i roditeljske obaveze kod kuće". On je, dodaje ovaj portal, propustio i bratovljevo venčanje sa Dženifer Garner 2005. godine.

 

 

 

makonda-tracker