ovome se nije nadala

"Šta ako sam bila s tvojim tatom u kupatilu?" Glumica šokirala Hejli Biber pred kamerama (VIDEO)

0

Iako je kasnije dodala da se šali, baš niko ne veruje Gvinet Paltrou

foto: Hailey Rhode Bieber/YouTube
foto: Hailey Rhode Bieber/YouTube

Glumica Gvinet Paltrou (49) nova je gošća manekenke Hejli Biber (25) u njenoj onlajn emisiji "Ko je u mom kupatilu?", u kojoj upravo u ovoj prostoriji vodi razgovore s poznatim ličnostima.


Njihov simpatični intervju privukao je mnogo pažnje medija, ali detalj o kom se definitivno najviše priča jeste trenutak u kom se Gvinet našalila na račun svog odnosa s Hejlinim ocem. U pitaju je glumac Stiven Boldvin, a mnogi se pitaju da li je u pitanju samo šala ili je Gvinet jednostavno bila iskrena.


Naime, Hejli potiče iz holivudske porodice Boldvin, koja Gvinet Paltrou je dobro poznata.

 

Ja poznajem tvog tatu i stričeve — rekla je glumica. — Zapravo, snimala sam film s tvojim tatom. Bio je to mali, nezavisni film. Imala sam oko 20 godina, tako da je to bilo baš davno. Ali bilo je divno. On je bio toliko fin, bio je neverovatno.


Hejli se našalila da bi bilo neprijatno kada bi Gvinet imala "neku horor priču" o njenom ocu Stivenu, ali joj je glumica doskočila neočekivanom replikom.


Šta ako sam se j****a s tvojim tatom u kupatilu? — pitala je Gvinet.

Iako je situacija bila vrlo neprijatna, Hejli je očigledno bila spremna jer joj se u prošlosti dešavalo baš to: da u razgovoru s nekim slučajno sazna da je u pitanju bivša partnerka njenog slavnog oca.


Ne znam da li on to zna, ali desilo mi se — rekla je iskreno.

 


Gvinet Paltrou je ubrzo istakla da se samo šalila, ali ako pitate korisnike društvenih mreža — bila je jednostavno previše određena s navođenjem konkretne prostorije u kojoj je to moglo da se desi "k'o iz topa".


"Nemoguće je da nije bila iskrena, samo je izašlo iz nje", "Ova žena je toliko vulgarna", "Gvinet Paltrou uopšte ne razmišlja šta priča", "Gvinet bi izgovorila bilo šta samo da bude u centru pažnje"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker