bila je primorana da se izvini

Oblačim se pristojno i ne flertujem s muškarcima: Zvezda serije Štreberi sve šokirala stavom o seksualnim napadima u Holivudu

1

Nakon što je njen stav o nedavnim desetinama svedočenja o seksualnim napadima od strane Harvija Vajnstajna zapanjio javnost, Mijalim Bijalik morala je da se izvini.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Četrdesetjednogodišnja glumica koju smo zavoleli kao Ejmi u seriji Štreberi osvrnula se proteklih dana u članku koji je napisala za NY Times na skandal koji već neko vreme potresa Holivud.

 

Dizajnerka Dona Karan stala u odbranu producenta optuženog za zlostavljanje glumica: One su ga same izazivale!

 

Naime, i ptice na grani već znaju se niz glumica žalio na seksualne napade holivudskog producenta Harvija Vajnstajna, zbog čega je on dobio otkaz u svojoj firmi, a žena ga je napustila.

 

Gotovo sve veće zvezde su ili ispričale svoje iskustvo u saradnji s Vajnstajnom ili osudile njegovo ponašanje, ali ima i onih koji nisu bili tako oštri. Naime, Majim Bijalik, glumica koja se proslavila širom sveta ulogom u seriji Štreberi, izjavila je da se oblači skromno i izbegava flertovanje s muškarcima kako bi se zaštitila i ponašala mudro.

 

foto: Profimedia

- Odlučila sam da seksualni deo moje ličnosti rezervišem za privatne situacije s onima s kojima sam intimna. Oblačim se skromno. Flertovanje s muškarcima nije moj način ponašanja - napisala je između ostalog.

 

Očekivano, tviteraši i slavni su se razbesneli.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker