veliko srce velikog umetnika

POLICAJCI, UZNEMIREN MUŠKARAC — A ON IZMEĐU NJIH: Herojski čin čuvenog Denzela Vašingtona Amerikancima izmamio suze!

0

Društvenim mrežama proteklih dana širio se snimak na kojem se čuveni oskarovac vidi u nesvakidašnjoj situaciji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što se na internetu pojavio snimak u kojem vidimo glumac Denzela Vašingtona kako stoji između policajaca i neimenovanog muškarca, proširile su se brojne teorije o tome šta se dogodilo.


Proteklih dana, u Americi se, nakon smrti Afroamerikanca kojeg je policijski službenik ugušio, u mnogim gradovima odvijaju protesti, a neki od njih prerasli su u nerede sa smrtnim ishodom. Tim pre, mnogi su bili zabrinuti zbog situacije u kojoj se Vašington našao, a mediji sada javljaju o čemu je reč.

 

Naime, glumčev predstavnik za štampu ispričao je za CNN da je Denzel Vašington video usred prometne ulice muškarca koji je bio u opasnosti da ga udari automobil, a oglasili su se i predstavnici policije, koja je stigla na ovo mesto ubrzo posle glumca.


Kad su policijski službenici stigli, zadržali su ga bez ikakvog incidenta, procenili treba li da bude zadržan, kontaktirali s Jedinicom za procenu mentalnog stanja i zaključili da ne odgovara krijerijumima. Pušten je s mesta događaja. Koliko smo razumeli, gospodin Vašington mu je dao masku i verovatno hranu pre nego što je otišao — rekao je losanđeleski policajac Drejk Medison.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Policajac koji se našao na mestu događaja razgovarao je s prolaznicima i nazvao glumca "dobrim Samarićaninom".
 

 

makonda-tracker