FOTO

Prozvali su je "razaračica brakova", ali nisu marili: Džulija Roberts slavi 20. godišnjicu uz reči koje TOPE srca

0

Džulija Roberts ima poprilično zanimljivu ljubavnu priču koja je počela na neuobičajen način.

foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Džulija Roberts je proslavila 20. godišnjicu braka sa snimateljem Danielom Moderom, a romantične trenutke je podelila na Instagramu.

 

Glumica je poznata po osmehu koji je krasi već godinama, a njen prvi brak je bio 1993. kada se udala za muzičara Lilea Loveta, ali su se razveli nakon dve godine braka i nakon toga tek 2002. je usledila ljubav sa Danielom.

 

Zanimljivo je da kada su se upoznali, Daniel je bio u braku, ali je podneo papire za razvod čim je otpočeo vezu sa Džulijom. Tada se pisalo da je Robertsova razaračica brakova jer je "preotela tuđeg supruga".

- Ne mogu da prestanem da se smejem. Ne mogu da prestanem da ljubim - napisala je glumica ispod objave.

 

- Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam biti sa njim. Nisam mogla prestati razmišljati o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima - rekla je Džulija o njihovom prvom susretu.

 

Par ima troje dece. 2004. dobili su blizance, ćerku Hazel i sina Phinaeusa, a tri godine kasnije dobili su još jednog sina Henrija.

 

Poznato je i da je magazin People još 2000. godine proglasio holivudsku glumicu jednom od 50 najlepših ljudi, a 2010. je ponela i titulu najlepše žene na svetu. Svetski mediji bili su podjednako zainteresovani i za Džulijin emotivni život, a romanse sa Lijamom Nisonom, Kiferom Saderlandom, Džejsonom Patrikom, Metujom Perijem, Bendžaminom Bretom punile su naslove srane eminentnih časopisa.

 

Džulija Roberts je obilazila i naš region, pa je tako 2017. letovala u Hrvatskoj i uživala u Splitu, ali i prelepom Jadranskom moru.

 

 

 

makonda-tracker