da li biste isprobnali?

Znate li šta je PRAVILO 7-7-7? Kažu da može da spasi brak, a svaki par bi trebalo da ga se pridržava

0

Jedna žena tvrdi da je u pravilu 7-7-7 ključ srećnog bračnog života, posebno ako imate decu.

Pravilo 7-7-7 baca fokus na odnos partnera i daje im šansu da se okrenu jedno drugom
Pravilo 7-7-7 baca fokus na odnos partnera i daje im šansu da se okrenu jedno drugomfoto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Na Instagramu je postao viralan snimak na kome jedna žena objašnjava pravilo 7-7-7, kojim je prikupila stotine hiljada pregleda i komentara, a reč je o sistemu postupaka u braku, kojim bi on trebalo da se održi na visokom nivou i dobar odnos između partnera.

 

Centar svega je broj 7, odnosno tri sedmice pomoću kojih možete održati srećan brak.

 

Šta je pravilo 7-7-7?

 

Pravilo 7-7-7 je jednostavan skup pravila.

 

Naime, svakih 7 dana, par treba da izađe na sastanak, koji ne mora biti ekskluzivan, to može biti i šetnja, večera, bioskop, pozorište, odlazak do parka, bilo gde gde volite inače da odete.

 

Dalje, svakih 7 nedelja, vi treba da odvojite 24 sata samo za svog partnera i isključivo mu se posvetite. To treba da bude svojevrsna avantura: izlet, putovanje... Bitno je da to ne bude ono što radite često ili svaki dan, poput odlaska u nabavku ili čišćenje kuće.

 

Na svakih 7 meseci, treba da odete na odmor bez dece, odnosno, da napravite plan kako ćete uživati bez stresa, na planini, u spa centru... Bitno je da se povežete kao par, ne samo roditelji.

 

 

Ipak, nemaju svi pozitivno mišljenje o ovom pravilu, što se vidi u komentarima.

 

Jedino ako ćeš nam ti čuvati decu; — Moja žena ima pravilo 5-5-5. Svakih 5 minuta priča o 5 stvari koje sam pogrešno uradio poslednjih 5 godina, — Da li smo milioneri u ovoj fantaziji? — samo su neki od šaljivih komentara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno primenljivo

 

makonda-tracker