preteruju li?

"Bukvalno izgleda kao ULIČNA PROSTITUTKA": Madonina ćerka se doterala po svom ukusu, ali reakcije javnosti su BRUTALNE

0

Lepa Lurdes Leon neretko se nosi s negativnim reakcijama zbog svojih odabira u životu i stilu, ali ovi komentari nadmašili su i najneprijatnije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan otvorila je novu prodavnicu kupaćih kostima svog brenda SKIMS, u Majamiju, i tim povodom okupila veliki broj slavnih.


Među onima koji su prisustvovali svečanom otvaranju i žurki u organizaciji najpoznatije rijaliti zvezde sveta našla se i Lurdes Leon (25), ćerka kraljice popa Madone.

 

Mlada lepotica, koja se već neko vreme bavi modelingom i sarađuje s najcenjenijim modnim kućama, bila je odlično raspoložena i sve vreme je ćaskala s Kim i odlično se provodila, ali teško da je bila mnogo nasmejana kada je pročitala komentare na društvenim mrežama o tome kako je izgledala.

 


Lurdes je za ovu priliku odabrala vrlo provokativan stajling —plitku ljubičastu mini-suknju s metalik odsjajem koja se pertla sa strane i kratak roze korset bez bretela, koji otkriva stomak. To je kombinovala sa svetlucavim roze papučama sa štiklama, a šminka joj je bila u koralnocrvenim tonovima.

 


Komentari čitalaca u stranim medijima bili su brutalni! "Bukvalno izgleda kao ulična prostitutka", "Ne preterujem kad kažem da je mogla da produži ispod mosta", "Svaka joj čast, oblači se prostije i od njene majke", "Ako tvoj autfit čini da Kim Kardašijan izgleda obučeno s ukusom, žao mi je, devojko, ali negde grešiš", "Ovo je sinonim za neukus i prostakluk", "Baš šokantno što Madonina ćerka nema nikakav nivo"... neke su od reakcija čitala Dejli mejla.

 

 

Lurdes, inače, često privlači pažnju svojim kontroverznim modnim odabirima i zbog činjenice da odbija da se povinuje pred društvenim normama i nametnutim standardima lepote, pa se ne depilira i ponosno ističe svoj prirodni izgled. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker